jag ska skita i dig som du skiter i mig, jag ska välja bort dig enkelt. lika enkelt som du väljer bort mig.

okej. ja för er som tror att jag på något sätt är deppig, surra ett varv. jag är så lycklig man bara kan bli. MEN .. jag är mänsklig också. jag kan ha en skit dålig dag. jag kan hata livet. jag kan önska att jag vore någon annan. men bara för det så betyder det inte att jag är på något sätt deppig. NO WAY. fråga inte hur jag mår, svaret är alltid bra för fan. men just nu, just den här tiden är då jag pissar på allt. jag hatar allt. jag blir arg på mig själv för att jag är så "anträffbar" när jag inte ens borde vara det. jag ska sluta med det, inte bara vara tillgänglig hela tiden för en endaste person. jag skiter i det nu. jag ska börja leva det liv jag levde. gillade det stört mycket bättre.

nu slänger jag all skit över axeln och beger mig ut på bus med min fina vän kamila!

Fint som snus

Varma grader, fint väder med en stor jävla sol som lyser över oss. Precis vad dagen erbjudit. Tack som fan! Eftermiddagen och kvällen spenderar jag med min man, mysig middag med tända ljus. Nu bänkar vi oss framför prison break med Michael Scofield och grapparna! Bjussas även på jordgubbar dränkta i vitchoklad och feting goda chirre!


!!!!

Bög dag, ge mig London!

Just för tillfället är allt snett. Lackar på allt utan anledning. Känner hat för norrpan. Bu. Tja rå


To Much sissela


Inom en snar framtid.

Snart så. Langar jag upp bilder osv osv från min underbara weekend i London!!


Ohhhh

Människor som ALDRIG förstår hur mycket man än upprepar. Idiot


.

Känslan du har när du känner att du inte kan lita på personen..


Vill ha fina sommardagar


Värdelös måndag

Vill ha torsdag och London NU!


Söndag 11/3

Gårdagen spenderades med pojkvännen, firade 1år!


Hiho

Utgång med brudarna. Nu även en nyvärvad 18åring!


Ber till gudgrabben om ett mindre dunkande huvud..

Miiiigrään. Tack du! Andra dagen i rad. Känner att jag gör mig välförtjänt av en kväll med tacos och prison break som jag förövrigt är helt galen i.

Längtar till långhelgens bravader.


Sleepi


Mad!

Stor lust att skita i allt. La la la


SÅ JÄVLA STOLT KOMPIS!!


Bloggen suger

Bloggen suger fan. Jag sa att jag skulle bli bättre. Gick ju som det gick.. Men men, livet är ju så sjukt roligt när man fyller 18 så jag har nästan ingen tid att dela med mig det till er tyvärr hähä. Hur som helst. Endast 1 vecka och 3 dagar kvar tills jag åker till London. Innan dess ska jag klämma in 2 prov och 1 redovisning. Ska även hinna fixa nytt pass, blir inget åka flygplan för min del annars.

Sitter med naturkunskapen nu, känner väl att huvudet är lite halv kefft nu såhär en äckligt seg måndag. Men vad gör man inte.

Väntar nu på min man som ska komma hit, vi ska öppna en ny värld med prison break framför oss på tvskärmen. Pretty good ju!

Tja då för denna gång


Blö

Gillar egentligen inte söndagar, men denna gillar jag just för att det är endast 1 vecka och 3 dagar kvar tills jag åker till London. Awesome shit!


Lugn lördag

Behöver fan den här lördagen. Lugn och skön! Har spenderat dagen med min fina mamma. Nu sätts det igång en fet skräckfilm med 2 grappar. Denna kväll är det jag som blir mannen i huset då killarna är livrädda bara av att se framsidan på filmen . Phu..


Hello friday

Beger mig mot Emma för mat och dricka!


RSS 2.0