läggdags!

snart dags att lägga sig,för imorgon bär det av till göteborg för en trip på liseberg med fellan,johan,calle,rasmus,zykn och ogge. galet hur länge jag har längtat efter att få åka till liseberg,helt stört ju. känner väl dock en oro för att dom ska tvinga mig upp i den nya äckliga skiten. ber en bön om att vara vid liv när jag kommer hem igen! ha-ha.

ae,natthumorn är ju inte den bästa. godnatt hörrrni!





detta fält måste fyllas i tydligen


jag,corre,amanda o sara

partytricket med fötterna!

pingis på matbordet


min mysis

älskling



mysmusik på altanen!


home sweet home

hemkommen efter 3veckor på cypern. hade det jätte bra osv men måste säga att det är skönt att vara hemma igen.

dom senaste dagarna har jag spenderat med min älskling,en liten roadtrip med jocke och sara och har även träffat malin,fellan och amanda. och  dom kommande dagarna minst sagt bli hur bra som helst!

orkar inte skriva mer,men cypern-bilder kommer upp när jag har tid och orkar.
bye.




cypern.



har det riktigt bra här borta på cypern. idag åkte amanda hem och imorgon åker
vi till larnacas flygplats för att hämta louisa som kommer spendera 2 veckor här
med oss. wonderful. saknar dock min pojkvän som är alldeles för långt härifrån :/!

vi hörs hörrni.


uppdate från cypern!

har inte hunnit blogga något alls sen jag kom hit för en vecka sen. men jag har det iallafall hur underbart som helst och värmen är helt sinnes sjuk här. sol,bad och härligt utekvällar. kan inte bli bättre.
nu är det 2 veckor kvar,imorgon åker amanda hem och på tisdag kommer min underbara vän louisa hit och spenderar 2 veckor. greaaaat.

denna kväll erbjuder oss ayia napa för lite mat och sånt. får se om vi även tillbringar småtimmarna där. vi får la se.

vi hörs när vi hörs. och bilder hinns inte med nu. så det får ni senare någon gång,


CYPERN HERE WE COME.

ja då var det dags. om cirkus 1 och en halv timme kommer amanda hit så packar vi in allt och beger oss upp mot stockholm arlanda för att sen åka till cypern där jag kommer bosätta mig i 3 hela veckor. det ska bli så himla skönt att komma iväg till sol,värme och klarblått vatten. och att få spendera en vecka med amanda och 2 veckor med louisa,mina två fina vänner kommer bli hur grymt som helst.
för övrigt så ska jag försöka hålla bloggen igång med text och mängder av bilder. jag ska inte lova för mycket,men försöka ska jag iallafall.

igår kom min mysiga pojkvän hit och sov här och 7 i morse åkte han till jobbet,kommer bli jobbigt utan honom i 3 veckor,fy. men men. idag runt 10 åkte mamma och jag in till stan. jag köpte en bikini underdel som jag nu måste sy in. fick dessutom med mig en strand klänning. alltid ska man vara i sista minuten. jobbigt stressigt.
men hur som helst. nu har vi precis kommmit hem, och jag ska packa ner det sista och städa till rummet. slänger dessutom iväg en liten tanke till min syster som redan inatt fick åka ner till cypern och sitter o väntar på oss på larnacas flygplats till 12 i natt. haha.

nu är det brådis. vi hörs när vi hörs,och när vi hörs så befinner jag mig på cypriotisk mark!

dåligtdåligt

dåligt med bloggen. men vad gör det? ingenting ju.
härom dagen kom johan hit,runt 11 på kvällen ringde vi fellan och calle. och fick dom att cykla från eneby ,hit till lindö. under tiden spelade jag och johan basket och spelade även med andra ord med linda och vendela. sen när fellan och calle kom så badade vi,körde brottning. osv. sen spelade vi också med andra ord. johan och jag fick bekräftelsen att vi bör jobba på våran teamwork! he he.
hur som helst, igår umgicks jag med linda och vendela. jag fick min vanliga panik när det gäller mitt hår,så vi åkte in till hårvårdsbaren och köpte färg till mig. sen köpte vi med oss mat,åkte sen in till stan igen för att hämta pappa och bror som varit på fotbollscup i skåne. sen hem,och syster färgade håret på mig,blev mörkbrun. nöjd för en gångs skull faktiskt. dock liiite för mörk kanske,men eftersom att jag ska spendera dom 3 kommande veckorna på cypern så lär ju håret blekas. tur det!
men men, sen jag ner till fellan,kevin kom också dit. vi satt och snacka,bakade även kladdkaka och såg bad boys 2. runt halv 1 kom johan så plockade mamma upp mig och honom. vi åkte hem till mig såg på film,myste och så. verkligen världens bästa pojkvän!

nu har han precis åkt,och jag ska duscha och fixa mig . sen åker jag in till stan för att träffa kamila en stund. ska även börja packa och lite sånt. hoppas på att få träffa min snuttis idag igen eftersom att jag åker på måndag.

jaja,vi hörs hörrni!





babe kör basket

jag bakar

kevin bakar

RSS 2.0