-

gårdagen spenderade jag 5 timmar på akuten med lillesyster, blodutjutelse i axeln kan inte vara skönt. efter dom timmarna åkte jag hem till lindö och hämta lite grejer, därefter till lägenheten och duscha o fixade lite. sen mötte jag corre och sara för att handla lite mat inför kvällen, blev kött och potatisgratäng. inte alls illa ju!  något annat som dock var illa var ju att maten tog oss 3 timmar att göra.. ja just det. runt 11 drog vi ner till trädgårn med grabbarna. trevligt var det ju! sen gjorde jag sällskap hem med sara jocke och cornelia. nästan direkt blev jag skjutsad till smedby då jag umgicks lite med johan , ludde och westling. och sov sedan hos johan efter det.

idag när jag vaknade så var johan redan igång med städning inför kröket ikväll då deras frackvecka drar igång. fyfan, jag vill inte ens erkänna hur avis jag är! får hoppas på att något kul händer i helgen.

nu ska jag duscha o fixa lite, sen åker jag till lägenheten och myser med sara och fellan!

adios!




SMÄRTA

trodde ju att jag var en prinsessa eller något..


ÄNTLIGEN.

dagen bestod av mentorstid och matte, var alltså i skolan bara i en och en halv timme. riktigt skön dag. sen kom söta mormor och hämtade mig, vi drog ner på stan och köpte hårfärg. sen hem till mormor o morfar för att bli bjuden på lyxmat , love it! fick sen skjuts tillbaka till lägenheten, la mig och sov ruset av mig i cirkus 2 timmar. därefter kom mammsi och hämtade mig, åkte hem och färgade håret på mig själv. så himla skönt att känna sig fräsch i skallen igen. mörkbrunt är ju givet!

hur som helst, nu ska jag äta chicken kebab och sen till lägenheten så blir det mys med min underbara!

ser fram emot en galen helg, hej!


håret ser alltså ut såhär igen, känns helt okej!


onsdag.

ja ni, det tog emot riktigt hårt idag att börja tio över åtta för att först ha idrotts teori och sen långpromenad. ögonen ville bara slå ihop. hur som helst, ännu segare blev det när vi sen hade 1 tim och 40 min geografi. och sen 4 lektioner till på eftermiddagen. mina måndagar ser inte roliga ut varannan vecka, usch. aja, nu har jag nyss kommit hem ,har slängt i mig lite tacos och funderar på att ta mig en välförtjänt powernap. så det ska jag göra. sen städa lägenheten för just nu ser det ut som en kille på 25 barre lever sitt ungkarlsliv här...

om en stund kommer min myspojke hit också, blir oc och massa gos.
hejs


ph; mirella

ska bo hemma tills jag är 75!

ae , det här med att bo ensam i en lägenhet är inte riktigt min grej. visst, i stort sätt jämt brukar jag ha sovsällskap, men just igår hade jag inte det. och vad resulterade det ? jo att jag inte somnade förrens 6 i morse och klockan stod på halv 8. så på något sätt så har jag stängt av klockan, smsat cornelia och min mamma. för det första är svenskan ur usel så man knappt förstår någonting i smsen, och för det andra så minns jag ingenting över huvudtaget att jag gjort det här. läskigt ju!

under natten har jag inbillat mig knackljud som livar upp stämningen en aning, och nu även om det är dag så hoppa jag till för att posten ramlade in, ja det är en viss omställning ja!

hur som helst, har nyligen duschat o fixat lite. ska snart bli upphämtad av mamma för att hämta lite packning. sen blir det stan och köpa det jag lagt undan o därefter blir det mys med min amanda!

mer uppdate senare! hejs.


helt okej.

ja,då var skolan igång igen då. men måste faktiskt säga det att jag är helt okej nöjd med mentor och schema. så det känns ändå okej. hur som, idag började vi vid 2 då det var upprop och sedan info. därefter drog jag och cornelia hem till lägenheten som jag för tillfället bor i. jag fixade mat lite snabbt och sen drog vi ner på stan. kan vara en utav dom roligaste turerna jag varit med om. vargpäls, björnpäls och ja uppstoppat var det alltihop. men har iallafall lagt undan lite saker nere på stan nu som jag köper imorgon. ska även färga håret nu i veckan ,vilket verkligen behövs.

efter stan gick cornelia och jag tillbaka till lägenheten och snacka jobb, osv osv. ska sätta mig nu ikväll och skriva mitt cv för att imorgon dra mig ut och söka jobb. jisses vad vuxen man ska behöva vara, inte riktigt min grej. men helt klart ett måste. 

nu har jag nyss varit till affären och köpt middag, herregud vad vuxen man måste vara och göra allting själv nu. mognadsfråga..

nu ska jag inte babbla mer. vi hörs

 har dessutom stött emot någon knapp på datan så texten lever ju sitt egna liv. men what to do.

hejs.


;

måste ju bara säga det att det här med att bo lägenhet utan föräldrar är en riktig omställning. från att bli curlad med allt till att behöva göra i stort sätt allting själv. allt från att köpa mat, laga mat, tvätta , städa, diska osvosv. men det är såå värt det. hur skönt som helst. mitt i city ,nära till allt. ae,jag älskart!

imorgon är det skolan som gäller igen, kan ju säga att känslorna om det är hur blandade som helst. ena delen av mig vill bara kräkas på det, och andra delen känner att det kommer bli skönt att återgå till det normala.

aja, nu ska jag inte babbla mer. åker istället hem till min pojkvän och myser framför oc.
vi hörs!


toppen väder...

ganska så oskönt väder. hur som helst så är det ju ganska så soft att ha en lägenhet mitt inne i stan att bo i ,från idag och en månad framåt!   denna regniga kväll kommer jag spendera först och främst med min syster. tacos och lite annat gott. sen blir det mys med min sari. och imorgon är det dags för jobb.

imorgonkväll äre party som gäller. sista innan sommarlovet är slut, ae fy..

vi hörs hej.


you'll never walk alone..




idag har det varit en lång dag,så pass lång att jag börjat skriva på mitt cv då jag faktiskt ska skaffa mig ett jobb. jag har även planerat med mamma att vi ska bli motiverade till att börja träna. och denna gång ska det inte bara vara snack! hur som.. ikväll kommer min pojkvän hit och myser med mig framför oc,bäst är han!

imorgon tar vi vårat pick och pack o drar ut till ramsdal för 2 galna nätter med ett grymt gäng människor.
helt okej jU!

vi hörs!

"ett starkt inre klarar av yttre skavanker"






sveriges tråkigaste blogg.
denna vecka har jag iaf myst med pojkvännen,umgåtts med sara,corre,amanda,fellan och även resten av gänget lite grann.
förövrigt så var jag några dagar på johans land då det bland annat för 50års firande för hans mamma. sen har jag även varit på björkö med julia. och nu i helgen som kommer så drar vi ut ett gäng till jockes land som jag ser fram emot sjukt mycket,ska bli riktigt grymt!

men nu ska jag mysa med min saris,bye!

RSS 2.0