wednesdayy

zup fellas!
ganska skapligt soft skoldag ändå, mycket hål och lite plugg. skönt. dock väger alla inlämningar tungt. synd om mig ju. anyway. efter skolan så åkte jag och fellis ner till stan så jag visade placet för henne. kommer bli bra! sen hämtade mormor mig och skjutsade mig hem. jag planerade upp morgondagen med henne o moppis. sen tog jag en välbehövd powernap. sover så dåligt utan min andra halva bredvid mig,gosejohan!
när pappsen kom hem så åkte han, jag och syster in till stan och köpte chicken kebab. helvete vad gott det är! nu har jag precis ätit klart, ska bada och sen fixa lite. sen kommer joppe hit och gosar med mig.

nog om denna dag, hörz coolingar.


yesterday you said tomorrow. i'm still waiting.. just do it ?

.

OOOH äckeldag

fyfan vad jag bara vill ta mitt pick o pack och bara dra härifrån. andra gången idag jag höjer min röst och skriker åt lillsyrran som irriterar ihjäl mig idag. funderar på att ta en jävla maddrass o åka hem till mitt andra blivande hem.. på nygatan. så jävla mycket bättre skulle det vara! skit dag. inte ens musiken hjälper, då äre fan illa. jävla katastrof. 

fyfan. ska ta en promenad i vintermörkret innan jag tar sönder något.
hejdå


-

go to hell.

hey, i just having a kick ass time

gick upp tidigt i morse och åkte till ikea/ikano. jag personligen vandrade mest igenom ikano. fick med mig lite grejer. direkt när vi kom hem från linkan så åkte jag och mami till hageby.C , fick med lite därifrån också. ska foto det som jag nyligen köpt och lägga upp så fort jag får tiden till det. anyway. runt åtta kom johan till mig, vi lagade fläskfilé,lite oxfié och potatisgratäng. dyng gött! känns som om vi kommer rulla fram efter kvällens slut då vi har kladdkaka,ostbågar och godis som väntar på oss. bhuhu.
nu har vi i över en timme spelat fotboll med mina små syskon, jag är helt mörbultad. men ey, fuck my life. andra halvlek nu ju. rip min rygg..

imorgon är vi lediga, typ hur skönt som helst. så jag mami,mirella och johan åker till ikea för att köpa det mesta till det nya stället. grymt .
pga morgondagens ledighet blir det oth-maraton i natt. pus

BYE.


captain Jack.

just wanna have a kick ass time!

fina lördagkväll

imorse vaknade jag av att lampan var tänd,tvn var på och att jag var fullt påklädd med smink på mig. ingen skön sömn man får då.. dock tydligen så pass skön att jag sovit tills i morse. runt halv elva åkte johan för han skulle till jönköping. jag gick och la mig igen, och vaknade vid klockan 4!! +plus att hela min familj åkt ifrån mig utan att säga något. fyfan en hel dag förstörd ju.. men men. mamma och jag ska snart åka och handla tills middagen, oxfilé och potatisgratäng kommer sitta så jävla fint! runt 8 skjutsar mamma ut mig till åby där det väntas party, ska bli sååå kul!

anyway..
vi ses i dimman hoho.


äntligen fredag fan

helt okej skoldag,inget jobbigt alls. skönt eftersom jag var så trött.
efter skolan åkte jag ner till stan, gick först en runda med fellan och sen mötte jag upp min efterlängtade vän pebbles. tog en lång fika, vilket var väldigt behövande. ses alldeles för sällan! sen gick vi på stan lite och jag fick med mig ett o annat hem. slänger upp lite bilder på det nyinkomna när jag hinner. nu äre dags för ett bad, behöver värma upp mig lite. vårjacka i denna kyla är inget att hurra för. hur som helst, mamma kommer och hämtar mig vartefter. ska springa in på stan och köpa mig en parfym, sen köpa spicy hot och därefter hämta upp johan. blir mys framför idol och sen oth-maraton!

behöver en sån här lugn och gosig kväll med min pojkvän!:)

nog om allt, vi hörs.


we don't waste no precious time

-kanske har man fel. man tror att när man nämner hela sanningen så förväntas man att alla ska förstå. men inte alltid det är så lätt. 
just walk away.


sov inte över huvudtaget i natt..omständigheter hit och dit. tog mig upp till skolan, helvetet braka loss. åkte hem, pepptalka med mamma i över en timme. sov två timmar och sen fick jag skjuts till frissan. har precis kommit hem och är riktigt nöjd!!

ska snart städa mitt rum, sen kommer joppe hit och myser med mig. gosigos!

har inte så mycket mer att säga, dagen går från botten upp till toppen.
pussigull.


no hope

du gör mig så äckligt jävla besviken. finner inga bra ord till att beskriva det, men jag skäms. så jävla mycket.


TIRING

.

you piss me off.

ganska tung dag. somnade sent igår, gick upp och hade idrott tidigt i morse. ändrade sen mina iv-val, från turism till rättskunskap och från turism&resor till affärsjuridik. känns bra. skoldagen rullade iofs på. men är helt död. sov i några timmar när jag kom hem. och nu har jag precis duschat och ska väl eventuellt plugga lite. om inte så ska jag bänka mig framför tvn och  se på mina grabbar som är på tvn kvart i nio, barcelona! jag vet jag vet, jag bryr mig endast i medvind. there i said it.  när jag säger tung dag så menar jag givetvis min förskräckliga tandvärk, jävla visdomstand som vill växa upp. hatar dig redan..

längtar tills jag får mina jc skor
längtar efter min iphoniie
körkort
och att fylla 18.
- ja men ge mig det då? ..

för övrigt gillar jag starkt att helgen som kommer blir en lång helg, och planerna ser så jädrans bra ut. lediga måndag och jag slipper ha söndagsångest, oho!

OCH imorgon blir det cut cutta av min frojl. .. fast nä. bara lite grann. fixa lite, ändra lite, aa ni vet..

you better do someting fast

hörz
utomjordingar.


·

 jag vet exakt vad som skulle behövas, vi når bara inte dit

So many languages in the world, and a smile speaks them all

har haft en ganska dyng bra namnsdag. gick ner till grannarna då deras dotter fyller år. bjöds på mat och tårta. och jag måste säga att ikväll hade jag det trevligt och riktigt kul. utav mammsi o pappsi fick jag pengar så jag ska springa ner på stan och köpa mig en ny parfym. goa är dom.

hur som helst, är pigg och ja vad ska man göra ? staden sover medan sissela är vaken. ingen nice kombo. synd att man inte kan vara synkade. äsh..

för övrigt så är klockan över 12 och idag den 23/11-11 fyller min fina vän felicia 17år. grattis pullan! (:

sleep tight ni som kan.


mother fucking dör på min tandvärk..



- namnsdag idag, yääääy! god mat, tårta och present till mig. lugnt eller?
mår fiiint. OM man bortser från den sjukt vidriga tandvärken jag har, mother fucking dödar mig långsamt.

idag skulle jag åkt till skolan runt 8 för att pluggat fram till tjugo över 12 då jag började för dagen. men icke, johan är expert på att få mig att bryta mitt schema. men jag bröt ju iofs hans också. så vi båda sov vidare och fick skjuts av gulliga farmor och farfar till klockan 12. hade engelska muntligt, inte förberedd alls. men what to do. sen hade vi historia och kultur o ide historia. åkte sen hem med mammsi. tröck i mig en greken ....oh fyfän. luktar helt kefft ur käften nu. men vad gör man inte? greken är gott ju. känner mig dock jävligt övergödlad och proppmätt nu, men äsch. ska ner till grannarna och äta god mat och tårta nu snart. heh

skönt att man sovit i 2 timmar nu också, blir nog att sitta uppe och plugga ikväll.

hörz ju


.


)=&%¤#"@£$€\}{

so sick of this


dead man walking







trött och bitter. saknar min bigsis way to much. det är ensamt här hemma och jag irriterar ihjäl mig på dom två små som alltid gör allt för att få mig på dåligt humör.
igår kom joppis hit, vi lagade mat och såg på tv. åkte hem till honom för att hämta oth sen såg vi på det typ hela natten. idag åkte han hem vid 2 och sen dess har jag bara tagit det coolt. dags för mig att skriva rent hemtentan och skicka in, idag tackar jag han där uppe för att jag gjorde klart arbetet i torsdags!


vill bara att den här söndagen ska ta slut. söndagen är den absolut sämsta och den mest onödiga dag på hela veckan. ujäk.

hörz.


i wish,babyshambles



i väntan på att johan ska komma hit så sitter jag och lyssnar på musik från one tree hill, älskar musiken därifrån. verkligen hur bra som helst! bläddrade runt,hamnade på en annan lista och avnjuter denna Isak Strand – Bapadapa. blir aldrig oskön.



längtar galet till jag fyller 18! just a notice.


lördag.

har hittat min i love you -jacka. äntligen!

min dag.
sov-vaknade-sov-vaknade-datan-dusch-fix-johan kommer- mys-oth-

löfstadslott.

gårdagen. mamma och jag köpte med oss spicy hem. såg idol, corre kom också. efter idol så åkte cornelia hem och jag hamnade på löfstadslott med 4 pungkulor. no comments....


you know my name, not my story. you've heard what i've done, not what i've been through

nyfärgat hår, färdiga inlämningar, nyduschad och klar för att krypa ner i sängen. alone. älskar hur stor min säng blir.

vill passa på att påpeka att här i min blogg så vill jag att ni skriver vem ni är om ni ska kommentera, jag bits inte. och dessutom känns det roligare för mig att svara på kommentarerna om jag vet vem ni är.
thanks.

och godnatt.


..

dålig stil, jä you.


systeryster

lite skojs.
‎3 skrämmande saker om oss kvinnor:
1:Vi producerar mjölk utan att äta gräs.
2:Vi blöder 1 vecka utan att dö.
3:Vi får en man att komma utan att ropa på honom.




för övrigt så skriver jag nu rent mitt arbete, har pluggat historia och softat ihjäl mig lite uppepå det. pratar äntligen med min syster över facebook då jag inte hört knappt något alls ifrån henne sen hon flytta. får nu höra hur underbart dom har det där borta. hoppas på att mamsi o papsi bestämmer sig för att vi åker dit innan jul. vore ju inte alls fel med shopping,hälsa på syster och bara se london.

väntar på att min pojkis ska komma hit och ja.. alltså typ färga mitt hår. heh. så går det när syrran drar, johan blir lite utfyllnad till såna saker. sen blir det oth.

nono, så blev det icke. klarar mig fint, färgar håret på mig själv, somnar utan oth och sätter upp boxningssäcken då jag faktiskt är i behov av den ;)
hejro fan

sjukaste jag varit med om

såg på Grave Encounters förra helgen, tror vi alla bara ville dö då. sjuk film.

.

"Varje gång jag mött motstånd, övervunnit en svårighet, insett något, så har jag blivit större "

otrohet

tänkte påbörja något nytt här i min blogg. typ "dagens ämne att prata om" , något i den stilen. finns flera gånger då man håller tillbaka och avstår från att säga sin åsikt. jag är definitivt en sån som oftast håller tillbaka och inte säger så mycket om just vad jag faktiskt tycker. så ja, jag tänkte börja med det nu. att lite då och då, kanske var och varannan dag skriva mina åsikter om något. dagens ämne jag tänker skriva om är otrohet.

jag har själv aldrig varit otrogen och har aldrig varit med om otrohet, för det finns inte på världskartan för mig. jag förstår inte hur man kan göra något sånt, så sjukt är det. om man känner att man vill göra något med någon annan,pratar med någon annan. att man känner att man inte vill stå fast vid en och samma människa, hur svårt kan det då vara att bara lämna sin "partner" ? gör man det så har man ryggen fri sen och kan göra vad fan man vill. men innan det så är det sån jävla skam att svika sin partner på ett sånt sätt. förstår inte vilken sida hjärtat sitter på på såna människor. fy! självklart kan man få känslor för en annan, men man ska lämna den man är med innan man påbörjar något nytt, så är det bara! så pass mycket respekt ska man ha.

sen kan jag inte förstå mig på såna som "hjälper till" att få en annan människa otrogen. alltså den som människan är otrogen med, hur kan man? är man medveten om att den har pojkvän/flickvän hur kan man då sjunka så jävla lågt att man utsätter en annan människa för detta? var finns empatin? man måste väl kunna känna sig in i någon annans situation . och vända på det till en själv, hur skulle man själv känna om ens flickvän/pojkvän är otrogen? man kan nog inte ens riktigt förstå sig på det, man däremot kan man ana hur man själv skulle må.

jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag kan nog inte riktigt sätta ord på hur lågt och fruktansvärt jag tycker att det är. jag själv skulle faktiskt kunna säga att jag hellre blir sårad på hundra andra sätt, bara jag slipper vara med om otrohet. so simple is that.


.


When I feel sad, I stop being sad and start being awesome instead!

breaking dawn? vad är det? ... äh jag har aldrig fastnat för twilight över huvudtaget. totaly anti helt enkelt. så ser ingen mening med allt hysteri. hur som helst. jag har återigen hamnat på +. åkte till skolan till klockan 8 även fast jag inte hade en enda lektion idag. har börjat skriva rent mina arbeten. trivs med att vara duktig, borde vara det oftare faktiskt. iallafall, efter lunch var jag hyffsat klar med inlämningarna och mormor hämtade upp mig för lite lunch och ärenden. hann med att aktivera mitt bankomatkort och att köpa hårfärg. nu är jag nyligen hemkommen och ska skriva klart det sista och sen gå igenom lite till historieprovet. ikväll blir det att färga håret, bära eller brista ;)! och bara ta det lugnt. skönt att det äntligen är fredag imorgon!

hörez.


min lillebror har det lite kul för sig själv ibland..hehe


glad? motiverad? ,typ kanske.

johan och jag såg oth till typ 4 i natt, oho en jävligt död sissela började 8.10 med idrott och på dagens schema var det basket och styrka. heh såft. skapligt död,och mina naglar åkte åt helvete vissa utav dom. och då menar jag inte lösnaglar, utan riktiga naglar..hur ont tror ni det gjorde?? efter idrotten hade vi hål tills klockan tjugo över 12 då vi argumenterade på svenskan. inte konstigt att vi i klassen ryker ihop med alla starka åsikter som vi alla har. hua. slutade tio över 1, farfari skjutsade hem mig, go som han är. jag tröck i mig en greken och sen sov jag i några timmar, så jävla behövligt. hade sen mängder av plugg att ta itu med. men ack så attans duttig jag varit, känner sån befrielse när jag äntligen nu är klar. men det känns som om allt plugg i ryggsäcken aldrig tar slut, alldeles för heavy om ni frågar mig. aup.

cred till mig.
· krönika    √
· utredande text    √
· argumenterande text   √
· företagsekonomi inlämning   √
· geografi hemtenta  √
· geografi fördjupning
· historieprov

ser bra ut för mig.

however. imorgon dagen till ära så har jag ca. 20 minuters mentorstid, sen slutar jag. hur skönt? men jag tänker ändå överträffa mina egna förväntningar på mig själv och gå upp och åka till skolan till klockan 8 ändå. efter mentorstiden åker jag hem till mormor och moppis för att bli bjuden på lunch, mina änglar! blir även en trip till stan med mormor för några ärenden. jajajaja.... behöver ju inte sitta här och skriva ner morgondagen, för man vet ju aldrig hur den blir, right?

nu ska jag sova, jävligt skönt. och bortse från att det drar kalluft på mig från fönstret. icecold arm nu bara.

godnatt gullisar.

btw. min pojkis är för jävla go!


BANGER SISTER!

miss her fucking asa mycket.


ayia napa


BLÅ


sprang en snabbis på stan med mirella i väntan på att mamma skulle plocka upp oss.
fick med mig en svart mössa och en blå plånka.


några dagar sen




just sayin'

döm inte allt du ser
tro inte allt du hör
säg inte allt du vet

 "Livet har blivit en teater. Alla säger sina repliker och går dit dom ska, skrattar på rätt ställen, blir arga, gråter.
Jag struntar i det och låter föreställningen passera utan att bua eller applådera.
Jag har viktigare saker att tänka på, jag är här nu, men ingen ställde frågan, hur."


we were born to win, but fell into the horizon

,


samma gamla visa


 
I need all of you so I can give you all of me.
don't let me down this time



detta fält måste fyllas i tydligen

igårkväll somnade jag ovanligt tidigt. gick upp tjugo i 8 imorse för att åka och sova vidare hemma hos farmor och farfar. hade en rejäl sovmorgon till tjugo över 12. gjorde inte alls mycket på den lektionen vi hade. sen åkte jag,amanda och sofie ner till stadsarkivet och fick lite fakta till våra arbeten. mormor hämtade mig och skjutsade hem mig där mormors goda mat väntade, älskart! väntar på mamsen som snart kommer hem , blir en snabb sväng förbi stan för att fixa några ärenden. ack så vuxen jag lät där då!

hur som helst, jag ska snart börja laga tacos. idag igen! johan kommer sen också och gosar ner sig bredvid mig framför one tree hill.
morgondagen ser lika lugn ut som dagarna som varit och så som veckan kommer fortsätta. dock överpumpas vi med inlämningar och prov nu. förstår inte riktigt vad vissa lärare tänker med. och uppepå det så fattar jag inte hur opedagogiska lärare får vara heller. bara slänger ur sig massa skit utan att tänka sig för.

anyway. nu ska jag ta mig ett varmt bad, tror jag? bara älskar att göra det.

hörs.


meningslöst

bortflugen syster

lördageftermiddag/kväll: när syster och jag kom hem från linkan så åkte mamma och jag o hämta johan. framåt kvällen åt vi oxfilé och lite gottigott. först såg vi gladiator sen spelade vi poker med min syster. mitt i natten åkte vi till stockholmsrondellen och köpte mer gosaker. framåt ett gick vi och la oss o såg på oth. vid halv 5 blev jag väckt för att gå upp och säga hej då till syster som har flyttat till london nu, buhu:(.


söndag: ska snart åka hem till mormor och morfar för att fördriva lite tid. i eftermiddag blir det eventuellt plugg, men det kan lika gärna skjutas upp. fml.

tråkigt tråkigt.

tjarå.

 trodde man kunde förvänta sig lite mer..

mot linkan!

har sovit helt okej i natt......bredvid mamma. filmen igår förstörde mitt liv lite grann. läste dessutom ett sms i morse som löd " AAE FYFAN!!!!! hoppas verkligen du ligger HEMMA och sover nu!! vakna upp av att DU stog och kolla på mig helt blodig och blek,JÄÄÄVLAA AAAAAS. kommer aldrig kunna kolla på dig igen,kan inte somna om. hatar dig nu! " .. haha aouch. blev aningen rädd för mig själv när jag läste det.

however. är uppe innan tuppen idag och ska alldeles strax bege mig mot linkan med syster. en sista roadtrip innan hon åker:( , cry me a river. annars då? jo mitt huvud väger hundra ton och jag är förkyld som ett jävla as. can't even be better. chaffören kallar.

vi hörz.

fuck you.

wääy. med ett härligt gäng människor har jag sett sjukaste och äckligaste filmen ever. den handlade om något mentalsjukhus. och ja nu, aa då är jag helt ensam. känns så underbart allting just nu, inte skakig över huvudtaget, kommer sova som en gud i natt. MM JUST DET. forever alone. vi hörs.


-

∑bersteinska har bytt loga, om man ska leka lite cry me a river..

fucking awesome med fredag,

jävligt skönt om ni frågar mig. fullspäckad helg med både det ena och andra. slutar tjugo över 12 idag, softar ju bara. kvällens planer blir att vara ett gäng hemma hos mig och se på skräckfilm, freakin' kommer dö. hur som, morgon dagen blir det tidig uppgång och tjäna money. ska inte sitta här nu och skriva ner hela min helg, den lär ju ändå ändras hundra gånger, eller så.

sitter i skolan nu och softar järnet, eller aa typ något sånt. dom flesta sitter på matte C lektion, och jag valde att hoppa det. vill ju inte få stroke pga överbelastning. he he.

tråkig och onödigt jävla inlägg. men what to do, inget annat att roa mig med at the moment. ´

latero.

spicy

skön dag idag. började åtta, fick reda på att vi har frivillig ledighet 3 närmaste lektionerna i det ämnet. vilket innebär mer sovmorgon och sluta tidigt. sköönt. dagen fortsatte sen  med matte, C dessutom. förstår nog inte vad jag gett mig in på, lär nog fixa någon räddningskurs istället för den skiten.. slutade sen vid halv tolv. åkte ner till stan med fell, hon hade några ärenden. sen traskade vi upp till spicy hot och käka, himmelskt gott verkligen!
därefter gick vi tillbaka till skolan, hängde lite i ljushallen. gick sen till idrottssalen där det var fotbollstunering. grabbsen vann och fellans baby panga in 3 mål, viktig notering!

fellis och jag åkte sen ner till stan och strosa runt lite, blev ganska snabbt hämtade av mamma.
jag tog min efterlängtade powernap, lagade sen lasange till familjen.
och nu ska jag lägga mig i ett bad, skönt och behövande.

är för övrigt helt slut, och stressar nog upp mig aningen för mycket inför alla inlämningar som kommande skall.


hahahah. älskar att vendela döpt sin vän issa till harry potter på mobilen.
och när mobilen nyss ringde så ropar pappa till henne ; vendela!! harry potter ringer!!!
hehe.

typ allt jag hade att säga idag,tråkig jag vet.
tjarå.






andar och demoner...........

ännu en skoldag har gått och vi är inne på mitten av veckan. skönt ju! känns ju dock lite små tråkigt att sluta kvart över 3 och man inte kan bli hämtad förrens halv 5... sitter därför kvar i skolan och pluggar. lite utöver det vanliga, imprest imprest. när mammsen hämtar upp mig sen så ska vi åka o handla, därefter blir det bullbak. veckan i sig står för stress, men jag bortser från det och softar base istället. känns typ bättre så.

ser fram emot julmust och one tree hill ikväll med pöjken min.

annars då.. ja jag kan ju nämna att jag blir helt psyk när jag tvingas sova själv. i natt så vaknade jag av att jag såg någon som stog och stirrade på mig, helt ärligt jag var vaken och såg det! trodde att det var roliga simpah.T och venezuela som var i farten. så jag blev dyng förbannad och började sparka mot dom. hur som helst, jag tände lampan, beredd på att dra en lång jävla utskällning för att dom väckt mig då jag insåg att det faktiskt inte fanns någon i mitt rum. då är min fråga till er, hur jävla äckligt är inte det? höll ju på att få stroke eller något. usch usch usch. låt detta aldrig hända igen ( även om det är typ 11e gången jag ser någon stirra på mig i sömnen .. )

ja nu har jag även delat med mig av denna upplevelse. sänder en liten " in your face " till mina vänner som promt inte tror på demoner och andar. det finns, och jag har "turen" att ha dom stirrandes på mig när jag försöker sova.
grät gjorde jag också tillslut.. hemskt.



:(


prisa gud.



hiho. dags för mig att färga håret igen. mörkare!
frågan är bara när jag ska hinna med det ? just för tillfället gör jag tappra försök att ens hinna med sömn. illa som det är. har för övrigt inte hunnit med att ta ett bad som jag i tidigare inlägg skrev. skamligt, får göra det nu. jag menar klockan är ju bara 00:21 .. men jag ser allting positivt just nu. känns som om jag hittat lysknappen igen, HE HE jävligt påhittig var jag där, kul kul mm tack jag vet....och varför skriver jag som om jag pratar med mig själv? bara pinsamt ju.

äsch, ser fram emot morgondagen då jag ska luncha med syster,farmor och farfar.
torsdag blir det att luncha med fellis och sen se på fotbollstunering.
 och helgens planer ser suveräna ut. high on life feeling lite sådär

godnatt på er.
puzz

byter.


byter dessa

till


dom här. tror faktiskt att såna här svarta passar mig bättre.

tror så va!

tror innerligt att jag på något sätt faller för en lite mer slapp stil, det känns som jag på något sätt.


denna kommer jag beställa pronto när jag får cash!! totaly in love
den här+svarta jeans eller svarta leggings,kängor alternativt svart mössa eller också uppsatt i en toffs.
OHOHOH..

tisdag, hoho mysdag

sovmorgon √
skolan,prov √
hem,städa √
stan √
mat, tårta och mys hos mormor och morfar med familjen √
skicka tillbaka mina jeffrey.C ( svarta med träklack )
beställa nya jeffrey.C ( helsvarta , eventuellt nya modellen ) 

är fortfarande hemma hos mormor och morfar, myser järnet. älskar att vara här! två riktigt sköna gamlingar ♥ . ska snart åka hem, ta ett varmt bad. känns som om det behövs. jag fryser och både nacke och rygg är stelt som tusan.  för övrigt så känns det lite surt att skicka tillbaka mina älsklingar jeff.C , fast å andra sidan kommer nog helsvarta passa mig bättre. yes yes, ingen mer ångest nu. bra bra.

längtar lite smått till julen på något konstigt sätt, vet inte varför? eller också så gör jag det. levande ljus, jätte mysigt. julmusik dock....NEJ TACK. finns inget värre. hoppas innerligt att jag slipper höra en endaste ton av julmusik. (förutom hos mormor och morfar då man även tvingas dansa runt granen..)
vem vet.. kanske är det lite grinchen utöver mig? however, kommer sakna min syster som flyttar till london på söndag. jävla jucknylle som bara tar sitt pick och pack o bara drar...... fast shoppingresa till london för min del känns ju rätt bra ändå (:

mycket kladd och babbel. hejz zvejz


vill även notera att mina underbara vänner sara och jocke äntligen är hemma från egypten!


trött på allt, faller för inget ..

precis så jag känner för denna dag. är piss trött och grinig så in i helvete..
hatar allt och vill slå något så hårt att det går sönder. men frågan är om det skulle göra saken bättre? nae , tror inte så va.

skolan idag var långtråkig men ändå helt okej. imorgon börjar jag tjugo över 12,vilket ska bli jävligt skönt. och fan så mycket jag behöver det. imorgon är det även kuhi prov, ma gad. och fredag naturkunskap maaa gaaaad..kill me

ska gitta till bilen, drar mig hem till JoppPpEe men ser mest fram emot one tree hill. hehe,kidding ♥ sorry om du får ta smällarna ibland :(

vi hörs när mitt humör är bättre.. hejz

¨´

dusch,städ och fix. sen åker jag hem till älsklingen för en kväll framför one tree hill.
adios.


lördag,söndag.

gårdagens planer ändrades en aning. amanda,sophia,sofie,emelie,mi och jag drog ner till nisse. där vi först bara var några stycken. som sen ledde till ja vad ska vi säga? många olika blandingar av folk och en sörre mängd än vad som från början var tänkt. men kurragömma blev det ju i alla fall. kul! syster hämtade mig senare in på kvällen. somnade runt 2 tror jag och vaknade först vid 8 av ett sms där det stog " jag går och lägger mig nu haha" .. ja något i den stilen. lan, liksom vad är det för något??

idag sov jag till 1 tror jag, inte alls förberedande för imorgon då skolan sätter igång igen. however. jag har precis skrivit klart min utredande text och ska skicka in den. sen så tackar jag mig själv för att jag pluggade till kuhi tidigare i veckan då jag idag inte har alldeles för mycket att plugga. skönt!
men skönt att börja 10 imorgon, hehe.

later.

- bara för jävla skön.


kvällens planer

kvällen spenderar jag med mina fina vänner amanda cornelia och sofie. får se vad som hittas på , men något blir det i alla fall.
bra tack fint hej :)



.




fsfb.

fredag, halloween

igår var det halloweenfest i östra stenby, blev förfest hos mig med ett gäng brudar. hade det både roligt och inte. inte, när jag slängde av mig klackarna och fick kramp i tån bredvid lilltån. och det gick aldrig över, helt sjukt hur ont det gjorde.  runt halv 12 redan kom syster och kasow och hämtade mig o johan. när vi kom hem blev det lite fifa ( för johans skull ) och sen somnade vi till one tree hill.

runt halv 2 idag skjutsade syster och jag hem johan och köpte sen med oss mat hem.
börjar känna mig trött igen, ska dra en powernap nu en stund..
natti.


taggad.

måste säga att jag är så sjukt taggad till fredag då maskeraden gör livet lite roligare. avslöjar inte ännu vad jag ska vara , utan det langar jag upp på bilder i ett senare liv. (kanske efter fredag eller något sånt). bära eller brista med håret dock, men men. tror detta kan bli sjukt bra.

just sayin.

YES.

äntligen. senast fredag kommer mina shoez på posten!
skriv ner det om ni orkar..

bäst.


syster och johan bakar

mina finisar

bäst.

J&S


världens finaste kille, med dig är jag lyckligast

så dum..

#"#¤¤#%&((/&=%=)(/¤()#)%¤/(#)


ogillar anonyma kommentarer

så ja, ni får väldigt gärna kommentera. men stå upp för er själva och skriv erat namn.
tack!

tisdag.

orkar inte kladda ner så många rader här. men hur som helst så har jag hela denna dag umgåtts med min pojkvän. han är inte klok någonstans verkligen!
blev hämtad av syster, och sen dess har jag bara slappat. ska lägga mig i ett varmt bad nu och sen bara ta det lugnt. får se om johan gör mig sällskap i natt, hope soo!

later.

RSS 2.0