första lovdagen

är uppe skapligt för att vara mig, ställde klockan på 11 och tog mig upp direkt. inväntar cornelia för att senare åka in till stan och göra slut på lite pengar. känner att jag behöver lite nytt i garderoben.
hur som helst så var jag faktiskt riktigt duktig igår, pluggade till kuhi provet som är efter lovet. kors i taket, sissela bergström pluggar på ett lov? hade lite tid över, så vad gör man inte?

har sjuuk oth abstinens. vill bara se mer o mer o mer o mer. men vad ska man göra när ens andra hälft jobbar?

nu ska jag ta mig en dusch och sen börja fixa mig!
puss



old pic

och så var det kört ..

Allt som du vill glömma förföljer dig dagligen, och det du vill minnas försvinner på ett ögonblick

fml

 det är inte lätt när man förutsätter att dom i ens närhet ska förstå sig på en , när man inte ens förstår sig på sig själv. i'm a mess, fucking drar ballen i gruset snart

10 sanningar om mig.

1. jag har alldeles för lätt att förlita mig på folk, men när någon väl sabbat förtroendet så är det nästan kört. - det går på ett kick att sabba ett förtroende, men tar en evighet att bygga upp. TRUE.

2. när någon gjort mig besviken så har jag sjukt svårt för att släppa det. - never trust people who already hurted you once, right?

3. musiken håller mig vid liv i jobbiga tider

4. ibland har jag alldeles för höga förväntningar

5. ogillar starkt när folk inte tar mig på allvar, tröttnar fort på sånt.

6. som person så älskar jag att göra saker, blir lätt rastlös. även där tröttnar jag nog fortare annars

7. blir frustrerad på människor som dämpar ens lycka

8. när jag är lycklig så finns det ingen jag skulle låta ta det ifrån mig

9. jag saknar basketen så mycket att det gör ont i mig

10. mitt motto är att ge sitt hjärta vad det förtjänar


söndagar suger..

jag ser det såhär, fan så jävla skönt att slippa!
men ikväll ska jag bänka mig framför oth, forget about everyting else. osv osv..

i min ensamhet sitter jag och försöker skriva ner en hyffsad utredandetext med problemlösning. wäy! för övrigt så har jag hundratals blandade känslor i kroppen som förvirrar mig något enormt. jag saknar,jag längtar, jag hatar , jag älskar , jag skrattar, jag gråter, jag skriker , eller också så håller jag bara käften. det är ju vilket som. idag är jag pia maria svensson med världens irritation. eller egentligen, så är jag inte så värst irriterad. utan jag känner nog bara att det finns vissa saker som är på något vis jävligt störande bara. ursäkta om jag låter problematisk, men idag är jag fan det. trött på allt, faller för inget. ,du är dum i huvudet.  tjarå!


lalala.. ser inte,hör inte

fredagkväll: pappa och mamma bjöd hem några gamla vänner och jag fick äran att laga mat med kocken. riktigt spännande! blev sjukt god mat verkligen. kvällen avslutades med efterrätt. jag,mamma och pappa skjutsade hem kocken, och på vägen hem övningskörde jag. var vaken tills halv 5 i morse, inte hälsosamt..

idag gick jag upp skapligt iallafall. jag ska alldeles strax göra mig i ordning för att åka på släktmiddag hemma hos farmor och farfar. lär väl bli trevligt och fartfyllt som alltid. ikväll sover johan här, blir att fortsätta se på oth.

sitter och funderar lite över när mina jeffrey.C kommer hem till mig, dom kan ju inte mena att det ska ta 14 arbetsdagar??

för övrigt så längtar jag ihjäl mig till nästa fredags bravader, då maskeraden ska äga rum. har fixat hela min outfit nu och jag är redan övertaggad!


- hur kan någon förändras så mycket att man inte känner igen människan längre? hur kan det gå så långt att den saknar förmågan att förstå? ..d.





how does it feel?

saker som väcker misstankar, det är då man ska tänka om och aldrig lita på någon.


wednesday!

dagarna bara springer förbi, och jag hinner inte få ner en rad här. tråkigt nog.
igår somnade jag jätte sent, men pallade mig ändå upp och åkte till skolan vid 8. kammade dessutom hem ett MVG på idrottsprovet , vilket var väldigt behövande! sen rullade bara skoldagen på, jag har på börjat en utredande text om alkoholmissbruk, intressant faktiskt. på engelskan hade vi även bokprat om kite runner, gick väldigt bra! när jag kom hem idag skulle jag pluggat företagsekonomi eftersom att vi har prov på fredag, men istället sov jag i 2 timmar, not good! hur som helst så får jag börja med det imorgon , för nu ska jag styra lite med min garderob och därefter ska jag och syster hämta johan, sen blir det oth hela kvällen.

slutar halv tolv imorgon, ska bli riktigt skönt.
i övrigt så finns det väl inte så mycket mer att säga än att höstlovet snart är här.
like it.

vi hörs :)





lördagnatt, söndag dag , söndagkväll

hela kvällen igår såg jag och johan på oth, vi hann dock även med att bli vettskrämda av något i skogen bakom mitt hus. men jaa. runt 3 åkte vi in till stan för att hämta vendela och simon från puls. på dit vägen såg vi en polis som kom springandes med en hund som fått spår. hur som helst, på hem vägen övningskörde jag, gick faktiskt riktigt bra! :) .

idag slappade jag och johan hela förmiddagen, när han åkte hem så umgicks jag lite med simon,vendela och mamma. sen blev det att baka bullar. gott gott!
mammsii bjöd även på max, också jävligt gott. en god och fet söndag!

nu snart kommer min fina vän amanda hit , ska bli skönt att få träffa henne igen. blir häng framför tvn, ny bakta bullar och massa snack antar jag!

har precis skrivit klart ett historia arbete som jag ska skicka in. skönt när saker och ting blir klart!
en vecka kvar till höstlov, kan inte bli bättre.

hejs :)


pisstrött tjej

somnade runt 5 i morse, är sjukt trött. runt halv 12 gick jag upp för att åka iväg till det nya stället och visa runt lite. därefter blev det att köpa med donken hem, länge sen sist.
idag blir det att baka bullar och kladdkakemuffins tydligen, ska även åka till nya stället en sväng till och visa johan. sen blir det nog bara mys framför oth med hearti.

nu: powernap till låten kung midas.


rihanna



hur i helvete kunde jag tacka nej till rihanna i november????????
hennes musik var inget för mig i början, men nu går det inte en dag utan att jag är helt
fast i hennes musik. hur bara kunde jag säga nej? evigt misstag. fuck life.

no skills



johan ritade av mig igår... he-he

helt O.K




känns ändå helt okej med en lugn fredag, har sett idol med mamma och sjungit kareoke med lillesyster. inte för att man sjunger bra eller så men fan vad roligt det är!
har även suttit och checkat runt på massa olika bloggar samt massa olika hemsidor med galet snygga kläder o skor. och just nu så rullar jag min spotify lista och fyller på den med mängder av grym musik.

vi hörs,, för jag kommer väl tillbaka.


USCH!!!

folk som sabbar känslan totalt finns det för mycket av, fyyyyyyyyyy

'-

''Jag vill bara kunna räkna med dig. Räkna med att jag är fin i dina ögon när du tittar på mig. Räkna med att du vill att jag hör av mig. Räkna med att det känns när jag inte gör det. Räkna med att jag kan lita på dig. Räkna med att du tänker på mig ibland. Räkna med att du säger något fint ibland. Räkna med att du vill dela med dig av din närhet ibland. Räkna med att du vill vara där när jag somar. Räkna med att du finns där när jag vaknar. Räkna med att du inte går om jag väljer att stanna.''

sämst på rubriker, men träning ger färdighet...

kvällen blir inte riktigt som planerat för min del, pappa gör maten, jag skulle gjort den. skulle haft myskväll med brudarna men stannar istället hemma och myser med systrarna och mammsi framför idol. och i natt så beger jag mig ut på vägarna och gör stan osäker, jag ska nämligen övningsköra med mamma.

får se om jag slänger upp lite bilder på vårat homestylade hus, kan ju vara lite kul att se för er som varit hos mig och sett hur stökigt och rörigt det brukar vara. he-he.

NU: dags för oxfilé och potatisgratäng , och trocadero!!

vi hörs senare!


M&M

tur att man har dessa två vid ens sida, ja då menar jag självklart mormor och morfar!
följer med och checkar läget at the new place. (:


en bra fredag helt enkelt

igårkväll när johan kom hit, så upptäckte vi att det inte fanns någon möjlighet alls till att se på film. Eftersom att vi homestylat hela vårat hus och min tv o min brors tv bara var i vägen så fick mormor och morfar ta med sig dom hem. vilket jag definitivt inte tänkt ett dugg på. + att alla andra var upptagna. ganska surt , med tanke på att jag sett fram emot one tree hill :(. så jag och johan tog istället en promenad, han mådde illa men det gick ganska snabbt över och helt plötsligt började jag må illa. gick upp och spydde i natt och mådde som en avbruten ...
ja men hur som helst , nu mår jag bra och fotografen har nyss varit här. han hade en sjukt frän grej som han hisssde upp 10meter för att ta kort på huset. anyway, just nu gör jag mat. väntar på ett samtal från mamma som ska hämta upp mig då vi ska först till vilbergens bibba och därefter handla. ikväll ska jag mysa med mina fina vänner cornelia, julia, och josephine.  och jag ,dagen till ära så ska jag bjuda familjen på potatisgratäng och oxfilé. sjuuukt gott ju!

jaja, nog om detta.
nu ska jag börja göra i ordning mig, vi hörs!


redigt homestylat!

har precis skrivit klart min historieuppgift. känner för att tappa upp ett bad nu en stund innan min gospojke kommer hit och myser med mig!

imorgon kommer det hit en fotograf, känns ändå lite spännande. blir nog bra!
ska även hinna med lite annat imorgon så som vilbergens bibba med mamma och stan med cornelia min lilla vän.
sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda. men nu däremot så har jag lite brådis.
och imorgon har jag förhoppningsvis lite bilder att slänga upp här!

hade gött!

..

- 1 universum, 8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6 miljarder människor

lite förändring skadar inte

lite förändrat är det ju i alla fall, men jag ska försöka kamma fram en annan header också.
jag har även hunnit med och homestylat mitt rum nu, och ska hälpa mamma med resten av huset också. får se om jag kanske slänger upp lite bilder sen.

pyss


torsdag mina vänner

kommer att ha en lång dag framför mig, var nyss iväg med mormor och köpte kartonger.
ska homestyla hela huset IDAG. för övrigt så bjuder min ur gulliga mormor mig och syster på lax,gott gott.
sen tänkte jag även ge mig på att förändra min blogg lite, ändra design osv.
vill även hinna ta någon eller några bilder på vad som helst ,varje dag så att det alltid blir något nytt i bloggen. får se hur länge jag håller det.

hur som helst, vi hörs senare igen.


jag och fellis


beställda.



beställde hem dessa snygga jeffrey campbells nyss!
riktigt nöjd.

höga klackar med hög plattå, som hittat för en kortis som jag. tackar och tar emot!

,

snäppet värr än vad jag någonsin kunnat föreställa mig


livet har sina goda stunder


cypern

ayia napa

vi shufflar hemma hos jocke



en helg på jockes land



midsommar



frackar













behövligt.

det här är precis vad jag behöver, en veckas ledighet för att reparera.
no comments,tack!


´













jag älskar dig.


-

jag har varit alldeles för slö, men nu äntligen har jag sökt mitt första jobb.
spännande!


söndag.

gårdagskvällen blev att spendera med felicia. riktigt härlig kväll med mycket skratt!
vartefter när hon åkt hem så tappa jag upp ett bad , låg där i typ 2 timmar. hur skönt som helst.
somnade sen alldeles för sent..

nu har jag varit vaken i någon timme och ska fortsätta att måla lite.

vi hörs!


-

ribban för ditt beteende ligger så jävla lågt. jag skulle vilja be dig försvinna ur mitt liv, men du är redan borta för länge sen.


lördag.

hade världens sovmorgon med pojken min. till ja, typ klockan 3 eller något för att vara mer exakt. slöade enda tills han skulle hem. då satte jag igång med att hjälpa familjen att måla lister osv , vissa saker som behövs finslipas. så ja det är väl i stort sätt det enda jag gjort denna dag. jag skulle nu ikväll ha varit med ett gäng härliga brudar o kört laserdome, men med feber och förkyldning så känns det inte speciellt lockande!
synd dock.
så nu väntar jag på att fellan ska komma hit en stund, blir bara att ta det lugnt och göra det vi tjejer är bra på. prata! kan vara skönt när man har en hel del som cirkulerar runt i skallen.

för övrigt så har jag en fundering.. men jag väljer att inte ta upp den funderingen här för det skulle på vissa håll bli så uppenbart vem detta skulle riktas mot..

vi hörs!


-

denna kväll har jag hunnit med saker utöver det vanliga. kvart i åtta skulle mamma och jag in till stan och hämta min bror + att vi skulle tanka för det var så tomt att vi åkte på ångorna. ja, långt kom vi ju inte direkt. vid första rondellen i lindö så lägger bilen av, mitt i rondellen. och där kunde vi ju inte stå. så jag var ju såklart tvungen att försöka putta bilen till vägkanten 50 meter bort. problemet var bara att jag inte fick rull på bilen över huvudtaget, men tur i oturen. 2 killar springer förbi och glor på mig, så jag fråga om dom kunde vara snälla och putta med mig. tur att man är tjej ibland! hur som helst. vendela och josefine fick sen åka in till stan och tanka i en dunk för att sen lämna över den till oss. först åkte inte ens bensinen ner eftersom bilen lutade så mycket i o med att den stog vid vägkanten. allt detta resulterade kall mat när vi kom hem. finfint!


för övrigt så har jag bara tagit det lugnt hela kvällen. febern har nog sjunkit lite grann iallafall tror jag!
väntar nu på att min mysiga pojkvän ska komma hit och sova här.

godnatt.


mysfredag

igår sov jag hos min fina kille, myste järnet framför oth. sen låg vi och småprata ganska länge för att ingen av oss kunde sova. i morse gick jag upp och åkte med till mammas jobb, var där i en 30 min ungefär. sen hämtade farmor mig, åkte förbi skolan och hämtade böcker. och sen åkte jag hem. and guess what, sov till klockan 3!! ja ja, jag tyckte iallafall att det var skönt.

ikväll lyder planerna som så att jag bara ska slänga mig ner i min sköna soffa framför idol med massa godis och gosaker OCH med min älskade driyck , trocadero!♥

ja ni, hur kallt har det inte börjat på o bli? -2 i morse?!?!?!
uppe på det så har jag feber också, så nu ska jag tända hundra värmeljus i hopp om att bli ännu varmare.


vi hörs när jag blivit mer inspirerad eller så.
puss


-

"when i do right no one remembers, when i do wrong no one forgets"


DESSA TVÅ




dom här jävlarna har gjort min kväll, totaly!
finns inget i denna värld som uppnår deras nivå. så sjuka, så bra.

mer behöver jag inte säga!

-

starting from zero , got nothing to lose

whata fuck? blumping?

okej. frågan är ju vad fan det är för påhitt. klickade in på Hugo Rosas blogg och hittade det här?!!?!?!?




detta är tydligen någon "utmaning" som han hugo har gett ut till sina läsare, men VEM är så dum att man går på en sån här sak? helt sjukt ju . haha

CORNELIA ♥



amen ni, det här utsatte cornelia min fina vän mig för.....

music



en fet!

jävligt roligt om ni frågar mig

Hur gammal är du om fem år? 22 och några månader
Vem var den senaste du träffade? syster
Hur lång är du? 1.54..
Vilken var den senaste film du såg? ice age
Vem ringde du senast? mamma
Hur löd ditt senaste sms och till vem? cornelia, planerar kvällen
Vad är dagens planer? hemligt , för nöjets skull
Föredrar du att ringa eller skicka sms? båda
När vaknade du idag? minns inte
Har du någon gång hittat en katt? eh?
Vilken är din favoritplats? vet ärligt talat inte
Vad skrämde dig som barn? monstret under sängen
Vem fick dig att skratta senast? coffe from TY
Är du för ung för att äga vinylskivor? pass
Har du stationär eller bärbar dator? båda
Sover du med eller utan kläder på dig?  without
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
Är du social? ja det är jag väl
Vilken är din favoritglass? mjukglass
Vad skulle du göra om du vann en miljon? göra allt jag drömmer om
Tycker du om kinamat? aaaa!!
Tycker du om kaffe? nej
Vad dricker du till frukost? nada
Sover du på någon särskild sida? alltid olika
Kan du spela poker? nejnej
Tycker du om att mysa? älskar att mysa, bland det bästa som finns tyvärr
Är du en beroendemänniska? kanske, inte droger eller något i den stilen. men jag är lätt beroende av typ.. trocadero!
Känner du någon med samma födelsedag som din? känner o känner , naa
Vill du ha barn? ja, men inte nu!!
Kan du några andra språk än svenska? engelska , tyskan kan vi ju stryka
Har du någonsin åkt ambulans? näe
Föredrar du havet eller en pool? hav eller sjö
Vad spenderar du helst pengar på? skräpmat och gosaker..
Äger du dyra smycken? ja några få
Vad var det senaste du stoppade i munnen? godis
Välj ett ärr på din kropp? det mitt på smalbenet som kommer från ett strykjärn
Vad har du för ringsignal? standard
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? alldeles för mycket
Flirtar du mycket?  na, är väl kanske flörtig av mig men inte så att jag går runt hela tiden " tjena snygging.." nejnej
Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen
Kan du byta olja på bilen? borde jag kunna ?
Har du fått fortkörningsböter? kanske någon gång efter 7e feb.. eller nä är ju iofs farträdd . så nae det lär inte hända
Läser du dagstidningen? naej
Prenumererar du på någon veckotidning? nej
Dansar du i bilen? beror på vem jag åker med
Vilken radiostation lyssnade du på senast? EAST  
När var du i kyrkan senast? minns inte
Vad ska du göra nu? roligheter med cornelia

true love doens't have a happy ending, because true love has no ending

" det finns anledningar till allt. igenom sig själv känner man andra. man var på ett sätt när man började tappa allt, jag känner igen det. exakt av samma beteende möts jag av nu. hålla hårt eller släppa helt? vart finner man ljuspunkten i ens liv när det är så fruktansvärt mörkt? hur typiskt allt kan kännas. man ler och är glad precis så som det brukar vara, men bakom den falska masken är man bara så krossad och bekymrad. man är inte värd något! man har hur mycket fina människor som helst runt omkring sig, men ändå känner man sig så ensam.
man vill vara stark och tänka " du är en katastrof, du är inte värd mig " .

att vara snäll lönar sig aldrig, fuck livet.
jag drar

- like she said..


ett försök att sälja dessa 2!

den vita "tischan" är använd 1 enda gång. och bhn är aldrig använd!
mejla mig om du är intresserad.

[email protected]!







!!!!!!!!!!!



jag dör, vad grym hon är!


...

nu vill jag bara bort härifrån. vill bort från den här staden, det skulle vara så sjukt skönt att bara vända ryggen och gå. resa jorden runt, bo på andra sidan jordklotet. att bara fokusera på det som betyder något för en, att inte behöva oroa sig över något. att släppa alla tankar som påverkar en negativt. att välja bort de som drar ner en istället för att peppa en.

dags att börja om på nytt nu, klarar inte ett steg till med den här ryggsäcken på mig.


står upp för ett litet emoinlägg. oupp..

och nu då?

jahopp. då sitter man hemma med ett öra som värker så in i helvete mycket, feber och snorar. har bokstavligen sovit hela dagen, gick i stort sätt upp nyss.. när man har som minst tid att vara sjuk, jo då självklart blir man det. man vad ska man göra? sjukdomen rår ingen på, tyvärr!!

helt dyng seg, ska krypa ner i sängen framför ensam mamma söker och lite så.
vi hörs när jag blivit frisk och glad!

varför ge mig ett skäl till att inte lita på dig?

.

vågar jag?...............................................

typ fredag.

äntligen fredag!
blir när som helst hämtad från skolan av syster då hon,jag och mamsi drar till linköping för en tripp till ikea och ikanohuset. passar ju hur bra som helst till detta väder.
ikväll blir jag först bjuden på grillat och sen drar jag mig in mot staden för biomys med sara och cornelia! är inte direkt någon "bio-typ" men idag är jag faktiskt sugen på att sjunka ner i en biostol och bara fångas av en sjukt bra film, hoppas på att det blir så också!


för övrigt så har jag börjat övningsköra, och tro det eller ej men jag har bara kört 2 gånger och är redan ute på vägarna. känns kul och spännande. teorin har jag också hunnit börja med, ja det ska ju börjas i tid..  kan inte vänta tills jag får mitt körkort, ska bli typ underbart?! dessutom så har jag äntligen tagit tag lite i livet och som jag sagt skrivit cv, så nu har jag ett och annat jobb på kroken.

aja, njuter av att det är fredag och helg. ser fram emot både vad denna kväll har att erbjuda och även morgondagen.

mer har jag väl inte att säga!
vi hörs när vi hörs.
pussi



hejååå

denna dag har jag städat,rensat och övningskört med moppis. gick förvånadsvärt bra faktiskt, kulkul.
så mycket mer har väl dagen inte erbjudit, softar järnet med fellan och lackar balle på en utskrivare som vägrar samarbeta. livet är hårt ibland.

aep, men ska väl dra mig mot smedby och pojkvännen snart för en natts spelande av fifa-12? eller något i den stilen.

vi hörs.


RSS 2.0