Glöm inte att du är starkare än du verkar, smartare än du tror och modigare än du anar

nyligen hemkommen från en biltur då jag och syster gjort lite ärenden.
spenderade någon timme hos martin borta vid himpa i elevhemmen. riktigt fint,det överträffade mina förväntningar faktiskt. men iallafall så fick jag se på lite vals som såg alldeles för jävlig ut. fy.. vill inte ens tänka på hur det kommer sluta för dom på balen. hoppas bara på att dom skippar lyftet och inser att vals faktiskt är en lugn dans. aja.. vi får la se hur det går med den saken.

har precis klippt och fixat lite med tischan tills imorgon,sniggt.
för självklart ska man vara stolt ebersteinskare imorgon,skamligt att svika!
ser faktiskt fram emot att se alla galna människor imorgon.

hur som helst,jag sitter och skriver rent min sista läslogg nu. och det är så himla skönt.
sen kan jag lägga allting sånt bakom mig. kan säga att jag låg med sån sjuk ångest igårkväll. plugget äter upp mig inifrån,helt sjukt hur mycket jag har haft. vill bara ha sommarlov nu,men vem vill inte?

nu måste jag skynda mig för jag har en hel del grejer som jag måste fixa innan jag lägger mig.

vi hörs. pusspuss



come on skinny love.





skoldagen startade 8.10 med matte B prov. satt väl en sisodär 50min,sen gav jag upp. sjukt vad svårt det kan vara allså. fy.. sen hade jag hål till halv 1 då jag hade engelska,vi såg bara på film. sen efter lektionen hade jag 2 muntliga uppgifter med min lärare. gick hyffsat ändå. skönt att ha det avklarat!
att göra idag är att skicka in sista geografitentan som jag skrivit rent. sen ska jag även skriva rent mina 5 sista läsloggar. sen är det inte mycket kvar,skönt!
efter jag slutat satt jag kvar en timme för att få skjuts hem av mammi. så jag fick sällskap av tuling,tabben och alle. helt plötsligt kommer kungsgårdare in på en parad för att hänga upp något i ljushallen. kände bara att dom var så sjukt många, 15 stycken.. ja men kaxigt haha:) lite kul ändå, och ja 2 ägg hade dom kastat också. så livsfarliga.. suck. ska det va så ska det va. Gymnasieslag imorgon!!

nu är det dags för mig att dra mig iväg.
bye bye

5 o 5

» 5 viktiga saker;

• att bli tagen på allvar
• att visa respekt
• att ta hand om vad man har
• att vara lycklig
• att leva livet som man själv vill

» 5 jag tror;

• jag tror att om man är för snäll så utnyttjar folk det
• jag tror att om man inte tar vara på det man har så förlorar man det
• jag tror på mirakel
• likaså ödet
• jag tror att bekräftelse och beröring är livsviktigt

ögonen berättar så mycket mer än någonsin orden kan

har suttit ute hela eftermiddagen ute i solen och skrivit klart min geografitenta. gud så skönt att slippa den nu. sen har jag även skrivit klart min engelska sammanfattning om en novell, OCH skrivit klart en läslogg. den dagen jag går på sommarlov kommer vara som en mål-linje och jag kommer stupa fram. ska bli så underbart att slippa allt plugg för en stund. anyway.
just nu sitter jag och tittar på min syster som springer runt med en prick i pannan utklädd till indie. herregud,FNmiddagen tar över!

nu ska jag sätta på bra musik och städa mitt rum,oooo det behövs jaaa
aja, om vi inte hörs mer idag så godnatt på er!


musik.





®

lite halvsköna.

jobb!

har nu hunnit med att skriva rent mina 2 muntliga i engelska. och har även påbörjat mina sista läsloggar. men bryter allt plugg och går över till att börja skriva mitt cv,nu jävlar är det dax att skaffa sig ett riktigt jobb. och javisst är väl sissela bergström ute i sista sekund jappjapp. men får väl hålla mig till citatet "bättre sent än aldrig". lever på det!

för övrigt så saknar jag min lilla saris..buuhu


kill me

det är måndag och jag har inte sovit ett skit i natt pga hosta och all jäkla blåst som är ute. dessutom vaknade jag upp med halsont så jag passade på att stanna hemma för att kunna plugga hela dagen. vilket jag är i stort behov av med tanke på alla jäkla prov och inlämningar som är kvar. ärligt talat så förstår jag inte riktigt hur dom tänker,dom dödar oss i slutet? finner ingen mening till det,dom borde ju redan ha tillräckligt med bedömningsmaterial kan man ju tycka. men men,hopplöst jävla skit. 5 prov och några inlämningar vad jag kommer på nu som jag ska göra. plus att imorgon ska jag göra 2 muntliga i engelska och lämna in en skriftlig. ae fy jag dör bara jag tänker på allt. kill me!

tillbaka till plugget då..


.

jag når inte fram.
-har du en famn för mig,var du än befinner dig?





: Maj 29, 2011

ja här har jag ju inte varit på ett bra tag..
men jag har haft 5 sköna dagar med halva familjen bortrest,lite härligt kan det ju vara ibland.
i onsdags pluggade jag och sen kom moster hit,vi tjejer satt och snackade enda tills 12 och det var riktigt mysigt att få småprata llite om lite allt möjligt.
i torsdags var vi lediga pga inställda lektioner,sånt är ju också skönt. då spenderade jag dagen med först plugg sen kom mallan och fellan hit. vi planerade helgen lite och snacka lite skit i solen och värmen. senare på kvällen kom amanda hit,vi gjorde mat och satt dessutom ute och åt. riktigt mysigt, sen ägnade vi resten av kvällen till att bara prata om lite allt möjligt, bland annat våran cypernresa. gud så skönt det ska bli!!

fredagen bestod av skola, sen drog jag och sara ner till stan jag fick med mig en snyggis väska. sen åkte vi hem till mig,laddade grillen så kom det lite folk för grillhäng och lite sånt. trevligt trevligt. runt 1 åkte jag hem till min babe och sov där. dagen därpå (lördags) åkte jag hem och hade panik över mitt hår,det var utväxt och hela köret. så nu har jag därför färgat  håret mörkbrunt för att ha det så. inga konstigheter eller krusiduller!
aldrig mer något annat,så är det bara. iallafall så stod fest på kvällens schemat. jag färgade håret,fixade lite och åkte hem till mallan för förfest. därefter begav vi oss mot olwan där festen var. helt okej! tre studsmattor och fellan o jag var överlyckliga.
runt halv 2 kom systrami och hämta mig, vi skjutsa hem lite folk. sen åkte jag hem,somna direkt nästan. vaknade vid halv 4 typ av att min lille plutt kom hem till mig och sov här. riktigt mysigt :).

idag är det morsdag och det har "firats" med jordgubbstårta osv. trevlans!
nu har resten av min familj kommit hem från härjedalen. skönt ändå att ha dom hemma.
nu är det all fokus på kommande veckan då det är 3 viktiga plugg grejer som ska vara klara för min del. och onsdagen kommer bestå av gymnasieslaget och jag har riktigt höga förväntningar på älskade ebersteinska!

iallafall,en kort skolvecka ska bli skönt!:)

pusshejs.



bilder från helgen.

ganska så stenhårda barca vann igår och alla var lyckliga!

mina favoriter! (ser dessutom ut såhär i håret nu).


biraKingen mallaN

nelly

tabbens jacka är i sååå min storlek!

dreamcatcher






tatueringar.




-


JAG HISSAR!

helt förälskad i virkat,även om jag inte ens har använt något virkat själv? det är så stilrent och enkelt. gillar verkligen sånt.



dom omtalade ursnygga vrikadeshortsen är slut överallt. men tur som jag har så finns ju världens underbaraste farmor till hjälp och ska virka denna skönhet till mig! gissa om jag är lycklig dåå.






måndag avklarad.

första lektionen idag var matte,gjorde ju som vanligt inte så nämnvärt mycket. därefter hade jag hål i cirkus 2 timmar eftersom jag redan gjort engelska nationella muntligt. satt och läste inför provet imorgon. sen hade vi svenska då jag satt och läste igen. sen var det bara massa instuderingsfrågor på kulturen,herregud vi ska tydligen hinna med ett prov till innan sommarlovet. dö åt det!
efter skolan åkte jag ner till stan med sara,följde med henne på hennes ärenden. sen plocka mamma upp mig åkte förbi affären och sen hem. nu ska jag plugga lite,sen ska mammsi och jag åka iväg o sola. gud det ska bli så himla skööönt! sen ska jag sola imorgon också. för nu jäklar ska jag få lite färg,vi är alldeles för långt in i maj för att man fortfarande ska kunna gå och vara blek. så nä,nu ska jag bli brun!

ååh,morgondagen vill döda mig totaly. prov i svenskan,nationellt matte prov och skriftligt nationellt i engelska. jisses mama vad mitt huvud kommer spricka. men men..


nu ska jag lägga mig ner och läsa för svenskan imorgon.
pusshejs så länge..


älskar gitarrspel,finns inget finare för öronen..

återigen söndag..

söndag igen då.. gårdagen spenderades med amanda.blev grill och snack i flera timmar om allt mellan himmel och jord. precis vad vi behövde. runt 12 mötte min underbaring johan upp mig så gick vi hem till honom. såg på film och myste till cirkus 4. och idag slappade vi bara. jag blev hämtad vi halv 4,åkte hem och la mig en stund till. sen har jag inte gjort så mycket mer. bara tagit det lugnt. och det har varit riktigt skönt!

kommande veckan kommer rulla på med ett och annat. b-delen i matte nationella,bokprov i svenskan och för min del blir det även skriftligt i engelska som jag missat. men oavsett de plugg som finns kvar så är det inte alls långt kvar till sommarlov nu. inte ens en månad,helt sjukt ju.

men men. nu ska jag lägga mig och läsa den där jäkla svenska boken.
så natti natti människor!



ja okej, jag saknar mitt mörka hår. samma visa varje gång..
jag färgar,klipper och gör om. och ångrar mig efter bara någon månad.
ska helt klart bli mörk igen,det är bara en tidsfråga!

music


fina lördagkväll

den här dagen har varit sjukt seg. men nu ska jag fixa mig lite sen drar jag mig mot smedby för grill med min fina vän amanda. sen får vi se vart vi hamnar om vi antingen stannar kvar hos henne och hänger på altanen eller om vi drar iväg och träffar lite folk. sånt som märks. mysigt och trevligt ska vi ha det iallafall:).

nu är jag lite stressad för att ta mig iväg. galet vilken tidsoptimist jag är,damn.
kanske slänger upp en outfitbild bara på kul ,om jag hinner!



snabbuppdatering.

igårkväll åkte jag hem till johan och sov där. syster hämtade mig runt halv 1 idag,vi svängde förbi hagebyC och nu har vi precis kommit hem. när mammsi kommer hem ska jag tvinga med henne på en solning,min likbleka kropp behöver det känner jag. ska även göra en fet inpackning på mitt hår som står åt alla möjliga håll och kanter. sen har jag även tänkt mig att fixa och trixa lite med kläder,klippa,sy och göra om. har en hel del ideer från min inspirationskälla. får se hur detta kommer sluta,bilder langar jag upp vart efter jag blir klar.

latero peoples.

FREDAG

så jäkla skönt med fredag.
åkte till skolan vid halv 8 i morse,första synen var ketchup över hela ingången på eber. inte alls fräscht. men iallafall,pluggade konstant i 2 timmar. skickade in geografi tentan och en annan uppgift i geografin. riktigt skönt att lägga det bakom sig nu. sitter just nu på datakunskapen och väntar på att få reda på mitt prov. sen är det bara idrott sen är det äntligen helg. efter skolan åker mammsi och jag till stan för att shoppa lite.

men nu ska jag inte sitta här och skriva massa onödigt.
latero!


Maj 19, 2011

lite tidsfördriv ,5 saker du kanske inte visste om mig!

- jag har dansat kanervalståget.
- jag har stort instresse för att fota,även om det inte märks. tyvärr har jag aldrig tiden till det. men har en och annan bild som jag eventuellt slänger upp här när jag har tid.
- jag är riiiiiktigt kramig!
- jag har svårt för att säga nej
- jag älskar att åka på roadtrips

.
ja äntligen är jag klar med geografitentan. så jäkla skönt,så bökig och krånglig. men nu kan jag släppa tanken på den iallafall. nu hade jag tänkt att tappa upp ett bad för att sen lägga mig i sängen och läsa någon tråkig bok som vi har prov på nästa vecka. herregud jag är sprängd av plugg. men men. imorgon är det äntligen fredag och det ser jag fram emot. så skönt med helg!

avrundar redan här för mer tid har jag inte idag.
byebye!



onsdag , torsdag

onsdag;

full rulle i skolan,bland annat nationella i matte. får se hur det går. kan ju säga att om jag får bra på det här så kan jag dö lycklig! hur stor chans det är ..ja det vet man ju aldrig. hur som.
efter skolan satt jag kvar ett tag och skrev rent ytterligare 2 uppgifter som jag gjort klart. fick ännu en gång känna den underbara känslan då jag lägger dom klara uppgifterna i min lärares fack! galet. men men. vid 4 plockade mamma upp mig. vi åkte  till hageby,köpte lite. sen förbi johan och hämta mina böcker som måste lämnas in nu innan jag får böter från skolan. och eftersom han har jordens största fiskminne så fick jag ju ingen hjälp.. ;). iallafall.. åkte sen hem och sov någon timme. därefter ner till city gross arenan för att se på fellan, gjorde mig sällskap av tuling,fille,alle och percy. sen kan jag ju även berätta att 4 polisbilar med blåljus kom in i lindö varav två åkte in mot arenan. jisses,största happening på väldigt länge i lindö. nog om det. åkte hem ,var hur trött som helst. fellan sov även här. och ja ,inte mycket mer med det.

torsdag;

idag var det egentligen paddling som gällde. men jag drar igång med mitt vuxentänk och väljer därför att åka till skolan för att plugga. har en riktigt viktig inlämning tills imorgon. jag har inte ens hunnit titta på den,illa! så ja,därför stannar jag i skolan idag och får även sällskap av emmsan!
nu ska jag skynda mig lite,så vi hörs när vi hörs

latero peoples


"ett starkt inre klarar av yttre skavanker"

hela denna eftermiddag spenderades med min underbara vän felicia. så skönt att få skratta,prata och umgås precis som vi alltid gjorde förr. har verkligen saknat det. vi pratade lite om livet,lite om våra grymt bra planer för sommaren och sjöng/skrek till musik. ae alldeles för underbart!
och som jag alltid sagt,musiken påverkar så himla mycket. jag har fått sjunga och skrika till alla mina favoritlåtar och känslan jag får då är så underbar. jag tänker på hur bra livet faktiskt är egentligen. och snart är det sommarlov. alla olika äventyr jag ska få uppleva med mängder av fantastiska människor. kan inte göra annat än att längta och se fram emot allt det där.

när felicia åkte hem så satte jag mig direkt med plugget,och jag måste säga att jag verkligen har skaffat mig en krage att ta mig i. jag stryker uppgift efter uppgift som jag slutfört. och det är så otroligt skönt att bli klar med saker och ting. för snart väntar inga rester på mig längre.
när jag tänker efter så drabbade livet mig.  det varit riktigt tungt det här skolåret.  med alla möjliga saker bland annat plugget. jag har varit orkeslös och inte känt för att göra någonting. men jag har verkligen gjort världens förändring nu,jag var så långt ner på botten att mina mentorer inte trodde att det skulle gå att lösa. och det har aldrig handlat om att jag är dålig i skolan,utan att orken inte funnits där pga många privataskäl. men det kändes så otroligt skönt att stå framför min mentor på utvecklingssamtalet och berätta hur långt jag kommit,att jag enbart har en sak kvar bland alla rester och att jag sedan är i fas med alla andra. efter alla motgångar så är den känslan såå obeskrivlig. jag kan för första gången på länge erkänna att jag faktiskt är stolt över mig själv. och att kunna säga så,bara det är ett otroligt stort steg för mig. igenom detta har jag lärt mig att aldrig ge upp eller misstro mig själv. att inte förutse att man kommer misslyckas,utan istället ge sig fan på att man ska nå målet man vill komma till.

det bästa jag kunde gjort i den här situationen var att ta ansvar över det jag kunde förändra,vilket jag också gjorde och detta resulterade bra!


argjävel

riktigt dålig dag.
-lillebror på väg upp till sjukan..
-arga och dryga människor som exploderar så allt går ut över alla andra.
-plugget står en upp till öronen.
-vill träna men finns fan ingen ork till det.

wfjmoifjoizdjnsdilnfisundgosngmsnngmvieorhne!!!


livsnjutare.

jaha ni,jag somnade och vaknade nu shit vad hände?
anyway,så nu blir det lite food. sen ska jag strya och ställa lite med mitt hår som så gullig står åt alla jävla möjliga håll. har feting huvudvärk och dricker sluschad zingo,stark tia faktiskt! annars så sitter jag och gapar åt min mamma och lillesyster som sitter och tittar på varandra o skrattar .. eller rättare sagt as garvar? åt att dom sagt samma mening, samtidigt dessutom . ja ibland undrar man ju vad som är snett där uppe :)  aja. sen ska jag åka hem till min pojke och mysa! kvällen kan inte bli bättre.

brådis ,BYE! :)

finaste du

måndag.

igårkväll åkte jag hem till min pojkvännis och sov där. vi såg på någon sjuk film,blev en aning svårt att sova sen. då man tittar på klockan halv 4 hjärta hjärta..
iallafall så pallade jag mig till skolan runt 8,hade fgh. och spelade 21;an med jörgen..
sen har skoldagen rullat på ,jag hade även engelska muntligt i nationella. gick faktiskt bra och det är riktigt skönt att ha det avklarat.
efter skolan hade jag sällskap med lucas ner till stan,sen tog jag bussen hem direkt. satt med musik i öronen och filosofera om lite allt möjligt,skönt ju:). nu är jag nyss hemkommen och är trött som satan,funderar på en powernap för att sen plugga. aja.. nog om detta.





one more night

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.



ny dag,nya möjligheter.
det är så man får se det. och som man säger, framrutan är större än backspegeln. alltså dags att blicka framåt. glömma allt som förstört för en och istället fokusera på det bra.

1 månad kvar till sommarlov,hur underbart är inte det då?
kommer njuta varje sekund av min ledighet. sköna uteserveringar,galna utekvällar,långa promenader,mysiga hemmakvällar,äventyr ,sol,värme och roadtrips. ja allt sånt där man styr med på sommaren. kommer älska det så mycket! bara tanken får mig att njuta.

men nu ska jag iväg och köpa twister,sommarens drog.
latero.



fuck life

idag är en sån dag då jag bara vill skrika tills jag inte har någon röst kvar.



...


Zac Brown Band – Colder Weather

vill helst av allt radera den här dagen från mitt liv, men tyvärr går inte det.
iallafall nyligen hemkommen,och vet inte vad jag ska göra och jag vet inte vart jag ska ta vägen. något liknande utav en panik sprids i min kropp. usch. låt denna dag bara ta slut,låt allt bli bra nu. vill bara känna närheten som vanligt.

i love the smell of you in every single dream i dream.

vi hörs när vi hörs.

save tonight

igår när jag kom hem till alle var det grill. sen lite balkonghäng med härlig musik. snack om minnen osv. när solen gick ner blev det ganska kyligt. så lucas,tuling och jag gick in och bänkade oss framför datan med musik fick även höra en och annan trudilutt från samtliga. härlig stämning var det iallafall.
sen blev jag hämtad av mammsi, åkte hem till johan och sov där.

nu har jag precis kommit hem,ska göra choklad-doppade jordgubbar och åka iväg o se på brors fotbollsmatch med mamma. sen träffar jag mina underbara vänner ikväll.
känns så tryggt att dom alltid finns där oavsett vad och när man behöver dom som mest.



take care off what you have..

amen buuuuuuuuuuuuuuuuuu.
vilken jävla skit dag. tur att kvällen kommer erbjuda något bra iallafall. grill med sara,mallan,jocke,tuling,alle,tabben och lucas.
får se om det kanske blir lite dricka också. vem vet.

iallafall så är jag nyligen hemkommen från stan,satt på fräcka med corre och fellan. dö skönt i solen, och skönt att få prata med mina tjejor. fick med mig underdelen till min bikini också.

nu ska jag fixa mig och sen dra till skarphagen för grillhäng!




it must have been love..

sitter och lyssnar på regndropparna som slår mot fönsterbrädan samtidigt som jag spelar gyllene tider i ena örat. härlig torsdagkväll. funderar över sommaren och jag längtar sjukt mycket till att få spendera underbara dagar på cypern tillsammans med min fina vän amanda! verkligen något att se fram emot.
men just nu siktar jag lite kortare för imorgon ska jag umgås med ett gäng härliga människor kommer bli toppen! ... ja ni.. jag har funderat på att jag kanske ska bli lite bättre på att lägga upp bilder. gjorde ju trots allt det mer förr,alltså tidigare i min blogg. kändes lite roligare då,det ser livligare ut med bilder. aa om bara orken och tiden finns så ska jag börja med det igen.

nu ska jag avnjuta en twister,sommarens godaste glasss till denna!
Per Gessle – It Must Have Been Love (Cologne)


töti

dagens inköp.

drog en jäkligt snabb runda på stan med syster.
jag tänkte såhär,att jag är en sån som köper flera bikinisar per år. så som vissa är med skor är jag med bikinisar,har flera hundra känns det som. så egentligen behöver jag ingen ny. men det är ju alltid kul. så jag köpte med mig en vanlig svart bandeau med flätade band i mitten av "bh:n" och halterneckbanden är också flätade. snyggt och enkelt. ska även förbi stan imorgon och köpa underdelen till,där det är skruvade flätade band i sidorna. faller för det enkla just nu!
och självklart fick jag med mig en slapp vit t-shirt med usa flaggan på också. riktigt jäkla asa snygg ju. också väldigt enkel och riktigt snyggt till jeans shorts.

aja,riktigt nöjd iallafall. det behöver inte vara så avancerat.
nu ska jag se på navy cis.


kanske hörs vi en gång till ikväll. who knows.

BYE.

torsdag och snaaart helg.

började tjugo i nio idag,slöade igenom matten. sen hade vi mentorstid då vi planerade paddling nästa torsdag jisses hur ska det gå. sen slöade jag mig igenom samhällen också och därefter hem och bänkade mig direkt i solstolen. gud så skönt! nu ska jag duscha och fixa mig sen hämtar mamma upp mig för nu jävlar ska jag fixa någon jävla bikini. och ska även försöka få med mig en paus-sallad hem,för tydligen ska jag träna ikväll. måste göra mig redo för beachen. fuck damit.

förövrigt så ser helgens planer helt jävla asa bra ut! gillar det starkt.
mina brudar är så galet bra!

latero människorna :)


.


från valborg


fellan,jag och corre

jag

mallan och fellan

malins bilder också.

wednesday!

oooh,är så jävla arg. självklart är jag sist ute av alla att beställa hem bikini. och självklart är dom jag vill ha slut nu -.- kunde inte bli mer irriterad.

aja. idag har det varit lidande varmt ute,har bara varit en plåga. men skönt med lite finväder dock. skoldagen bestod av 2 lektioner för min del. sen skrev jag klart ännu en inlämning ,känns så himla skönt! efter skolan åkte jag hem till johan och hämta min väska,sen direkt hem och åt tacos.
sen slockna jag i någon timme,och det behövdes verkligen! såg även på nvcis riktigt bra ju.

resten av hela denna kväll har jag letat ihjäl mig efter bikinisar,men icke. dom jag ville ha är slut och jag vill inte ha någon annan ju :( något måste jag ju göra åt det här. fan!

pratade med en vän förut som nu bor italien,han ligger tydligen på sjukan med nyligen bortopererad blindtarm. stackars stackars! sjukhus skrämmer mig,usch..

nu ska jag ta mig en kall dusch sen blir det nog att sova.
nattinatti folket.

folkparken!


började dagen med engelska nationella,gick bra tror jag. det kändes så iallafall. sen hade vi bara svenska efter det och sen slutade vi runt 1. riktigt jäkla skönt alltså.
nu ska jag precis drar mig mot folkparken för lite häng med massa härliga typer.
så himla skönt med den här värmen,och då ska man inte sitta inne. nejnej
så vi hörs när vi hörs!

powerwalk!

nu har sara och jag varit riktigt jävla asa duktiga,en inlämning till att bocka av! skönt skönt.
och aa dags att ta tag i den här skiten nu. på med löparskorna och drar mig ut för en powerwalk med sara. beach 11 here we come så att säga!

tror att jag även har byggt på mina magmuskler samt mina käftmuskler pga allt skratt och prat som funnits idag.. herrejisses,helt slut i kropp och knopp efter en dag med denna människa. men fan så go!

vi hörs när vi hörs! :)


MUUUMS...





alltså dessa underbaringar!

sommarfeeling.

oooh. har världens sommarfeeling i hela kroppen!
livet är så sjukt underbart just nu. ligger i solen på altan med saribadari och fasen vad fint det sitter med iskall cola och choklad-doppade jordgubbar,rena rama romantikdejten! wääy.
och jaaa,den pumpande musiken sitter så jävla rätt. länge sen något kändes såhär. en fet jävla highfive på detta,bra skit bra skit bra skit!

OCH AAAAAA!! resa bokad 3 veckor till cypern med amandababe! kommer bli så galet jävla kul. kan inte ens fatta det själv,att få spendera tid utomlands med en av världens finaste vänner och uppleva massor av roliga saker. ae gud,vill dit nuuuuu!!

hörrni.. vi hörs när vi hörs. jag mår bra,hejs



måndag.

sjuukt seg dag.
började 8 med fgh,spelade basket. fyfan vad jag saknar den sporten ..buu
men men,skoldagen har rullat på och jag har gjort klart lite inlämningar vilket känns dö skönt!

nu har jag slutat och ska dra hem till altanen och sola med sari.
blir även kall läsk och choklad-doppade jordgubbar. mmmmmhm!

high on life.

latero


söndag

gårdagen spenderades på bollspelaren,tittade på bror när han spelade.
sen köpte vi med oss spicy hot hem,sjukt gott.
därefter såg jag på tv med mammsi,drog sen ut med fellan,kevin,jessica och david.
när jag kom hem däcka jag nästan direkt.

aa bra hej tråkig blogg ......................

lördaG

ahni. idag vaknade jag faktiskt skapligt,för att vara jag alltså. men när jag klev upp från sängen så kände jag i hela kroppen hur illa jag har sovit. fyfasen,ont i varenda muskel och led. känner mig ju som en tant mellan 80år och döden. aja,vädret är underbart och jag tvingas ändå städa? buu.
men senare ska jag slänga mig i solstolen och bara njuta. får se om jag kanske träffar fellutten en stund också. och ikväll ska jag träffa min lilla älskling!:)

avrundar här för nu ska jag påbörja den förjävliga städningen.
kanske blir något inlägg senare eller så. byebye!


fredag.



kul bild när man inte har någon bättre.japp

iallafall,efter skolan så åkte jag och mamma till maxi. stresstittade lite och köpte med oss lite gott hem.
sen hjälpte jag henne att fixa lite inför fest. och nu har jag nyss ätit grillat.
syster är hemma,känns dö bra! ska dra mig ut i finvädret med lite härliga människor nu,och lär väl sätta mina fötter på någon basketplan för att friska upp minnena lite. kul kul.
heejråhejrå.

får se hur denna kväll slutar!

j.s

jag har fått frågan om jag kan lägga upp bild på min pojkvän,och javisst kan jag väl göra det!


där har vi honom :)

seg torsdag vare ja.

igårkväll blev jag upphämtad av johans urgulliga mammsi,fick dessutom åka i finbilen. wooow! iallafall så sov jag där. myspysigt. vakna halv 7 i morse och fyfan för allt då alltså. avbokade min tid hos läkaren,vilket jag verkligen inte borde gjort. men ja, att vakna upp med min pojke kunde inte blivit bättre♥

vid 11 hämtade farmor mig och när jag kom hem sov jag tills 3. fyfan huvudet mår inte bra. men ialllafall så ska jag börja plugga på inlämningar nu och sen vid kl.6 ska jag se på dolphins som jag hoppas tar hem guldet idag iaf.

aja. latero!

"you can't play on broken strings"

" .. vissa väljer att falla,utan att någon egentligen tar emot. andra dansar på rosor,trots att stjälkens taggar skaver och en annan badar i komplimanger,trots att vattnet är alldeles för varmt. vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen alls"

sitter här och plågar mig själv med melissa horn,men vilken gudinna ändå!

skolan idag har varit en jävla röra. fyfan för matte och för en väckarklocka som sviker en vid de allra viktigaste tillfällena. lite av detta har gjort det här till en depp-dag. är inte alls på humör och vädret påverkar mer än vad man anar. och inte nog med det så står plugget en upp till öronen också. fuck life.
aja,efter skolan satt jag kvar och pluggade. vips så kom jockebooi inglidandes på ebersteinska för att hänga upp affischer,awesome eller?
åkte iallfall hem och sov i någon timme,behövde det sjukt mycket. ögonen har vägt hundra ton idag,utan överdrift. eller inte bara det,allting har känts att väga så mycket idag.

avrundar här,godnatt!


STRESS.


jag och min lilla puckokusin


allybally


skolan var bra,utvecklingssamtalet gick bra,och nu ska vi iväg för att se dolphins ta hem guldet. vi hööööörs!


måndag.



aop. måndag igen då,dags att börja räkna ner till sommarlovet. gud vad behövligt det kommer vara. har nog aldrig varit så trött på skolan som jag är nu. dock överdriver jag lite nu men skönt kommer det bli iallafall..

förstår inte hur jag kunde orka mig upp i morse,inte efter denna helg.
men men. skolan var helt ok ändå. hemma nu,ska äta lite gott med mammsen och umgås lite med hennne. ja för det händer ju inte allt för ofta liksom.

ikväll åker jag hem till min pojke och sover där.



valborg,bilder.

jag tog inte alls många bilder på valborg. men jag lägger upp dom få jag har.
och försöker sno från någon annan och lägger upp här vart efter!


pebbles och jag

corre,fellan och mallan

drägg1och2

skrattig tjej oså.

RSS 2.0