Grabbkväll

Jaha, nu får man inte längre vara med. Grabbkväll med fifa........



Johan&bror


Grattis mammsi!

Ett stort grattis till min underbara mamma som fyller år idag!


Det enda som förändras är tiden

Still the same.


Skitsaker

Förstår inte varför jag bara får upp en bild per inlägg från mobilen?? Blir förbannad påt.

Liten sizl


As

Du är för nära för att jag ska kunna kalla sig patetisk. Så jävla tröttsamt


Fin dag

Denna dag skulle inte på något sätt kunna bli bättre. Först middag med familjen och farmor o farfar . Sen bowla med familjen och min efterlängtade vän Amanda!

Hörs när tiden finns.


"

Hhahahahhaahahahahahahahah...


irriterad

är irriterad på det mesta nu, två onämda grejer och att blogg.se inte funkar som det ska.

Drinkz

Testar bartenderkunskaperna med bröderna!


J.s 18 år!

Stort grattis till pojkvännen som nu mera är 18 bast!


Ooooh

Att mobilblogga är inte helt enkelt.. Har försökt att få upp ett inlägg här med bilder på resten av mina julklappar men det funkade visst inte. Så ska göra det när jag sätter mig vid datan.

Hur som så beställde jag precis hem dessa!


Klappat och klart

Nästan i alla fall. Har en del kvar att slå in, men ögonen faller ihop så då är det nog dags att sova. Men först ska jag leka klart med Johan på wordfeud.

God natt på er!


Dags att slå in alla julklappar!

Jag har presterat ganska bra ändå till folket i min närhet:)


Uppesittarkväll!

Efter denna stressiga dag då jag bokstavligen sprungit igenom stan så är vi nu på uppesittarkväll hos grannen, tradition från flera år tillbaka. Mysigt och skönt att äntligen släppa all stress!


Julmys

Denna dag har jag tillbringat på stan. Först med sara och sen med Felicia och mi. Aldrig fattat hur krävande det är att hjälpa sin mamma med julklappar, skavsår runt händerna nu. Tur att jag fick trösta mig med två fina grejer till mig själv, kommer bilder soon. Hur som, efter stan åkte jag hem och tog en powernap för att sen orka in till stan igen och få med mig en fin iPhone s hem :). Och nu sitter jag och julmyser med johan och mina små syskon.

Hörs!


Min pärla!

Fick med mig den här pärlan hem idag!


JULLOV.

En dyng förkyld tjej som gillar att det äntligen är jullov. igår var jag först med mormor och handlade julklappar och sen även med mamma. Åkte sen och hämta johan, tog med oss spicy hot till lägenheten och sen monterade vi upp min ursnygga klädställning bland annat. Vi åkte hem runt halv 10, johan och jag somnade och sov till 12 någonting. Sen var vi pigga som as, såg på hem till midgård. Haha sjukt hur misslyckade alla dom där är. Hur som, jag längtar ihjäl mig efter julafton så please låt tiden gå fort nu!!


NEXT TO YOU

Sliten som människa, en förkyldning som förvärras för varje dag och en rygg som totalt bryter ner mig. SMÄRTA. Hur som helst så ska jag vara lite gullig mot min mormor senare i eftermiddag och hjälpa henne med julklappar.

No more to say, latero.


TRUE SHIT

Livet handlar inte om de personer som beter sig äkta i ansiktet.
Det handlar om de människor som är trogna bakom din rygg.



Sitter i en av mina onepieces, den allra fulaste också. Delad på mitten i två olika färger. But hey, i like it anyway. Tänker att jag ska gå och lägga mig då jag faktiskt är ganska så trött i ögat, men vet att när jag väl ligger där så kommer det inte gå. Imorgon börjar jag dessutom klockan 13.20 , vilket får mig att bli så slö att jag hellre klagar och vill ha jullov tidigare. Vill sitta uppe med äcklig glögg och ur usel julmusik. Vill titta mig blind på alla julklappar i timmar eller öppna dom i smyg och sen slå in dom igen för att låtsas som ingenting. Vill älska julen även om jag mer är som Grinchen. Skulle till och med kunna tänka mig att keffa omkring runt julgran som en dansande joker, bara för att det är jul. 

Till det seriösa, tror mina julklappisar kickar sönder i år. Känns grymt faktiskt. (Både dom jag kommer få och dom jag kommer ge bort). Har good feelings för det. Och nu är det bara 5 dagar kvar tills julafton och att min älskade syster kommer hem. COUNT DOWN.

Hörs, ska fan sova nu


OH LORD


äckligt att komma ut i köket och se det här!!! tur att jag hann se bärpåsen ganska tidigt i allafall, innan fantasin börja mindfucka mig..

HEY. i can't sleep

when i no longer do it for you, i do it for the people who cares.

'

ibland vill man bara förmedla vissa saker, utan att behöva säga dom

fuck monday

denna måndag erbjuder mig en FET huvudvärk, så pass att ett slag i skallen inte ens skulle kännas. trots det så ska jag sätta mig o plugga på det sista innan jullovet hälsar på.
förresten så drömde jag en så hemsk dröm i natt... nämligen att johan och jag skulle sjunga på julavslutningen, herre jisses. thank god att det bara var den dröm!

förövrigt så såg jag och johan hela greveholm igår, åååh den är så bra!

hörs.

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen


DRAKE

“We always ignore the ones who adore us and adore the ones who ignore us.” - Drake

hairdonut


(kass bild,i know. ska få ordning på laddaren till systemkameran soon).
Testade hairdonut för första gången idag, och det är verkligen något att rekomendera. en dålig hårdag så slänger man bara upp en hairdonut. verkligen 10 av 10, och fint blir det också!:)

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM



världens bästa.

man står utanför allt, ändå blir man drabbad..

.


:)



jag är så dålig på det här, aldrig blir det så stort att man ser vad det står!

blir i alla fall så glad av såna här kommentarer av såna som tycker om min blogg :)
Lisa undrar var jag har beställt min gröna jacka, och det är från melba.se . Jag personligen tycker om den hemsidan jätte mycket, då dom faktiskt har en hel del att välja på, till bra pris. Nackdelen är dock leveranstiden som är på 14 till 20 arbetsdagar. Kan kännas lite sådär att gå och vänta på något man gärna vill ha så länge. men men :)


JULKÄNSLA

var uppe länge i natt med johan och bror min. dom spelade fifa om vanligt och jag sprang runt och testa nyårsklänning i ren förtvivlan. sen slog jag även in lite julklappar och johan drog igång julmusiken, lite väääl kanske. jag som aldrig gillat julmusik.. hur som helst. i natt så såg vi på en av irene huss filmer, grymt bra är dom allihopa. idag sov vi fööör länge, som vanligt.

nu har pappa kommit hem med en gran ska ska pyntas, dock håller jag mig utanför det. det enda jag gillar med julen är julklapparna och maten. om en stund ska jag fixa mig lite, äta god mat och sen åker jag hem till älsklingen och sover där, vi ska börja se på greveholm. älskar verkligen den julkalendern! och hur nice är det inte att nästa år blir en påföljd av greveholm då? ME LIKE.

för övrigt så längtar jag ihjäl mig så sjukt mycket till julafton främst för att min älskade syster kommer hem från london då. allt är så tomt utan henne.

aja, ska ta tag i livet nu. hörs!


-


LÖRDAG

sov för länge idag, helt lonely in the house. alla andra var i stallet. nu har jag precis duschat , ska fixa mig sen åka till hageby.C och även ett annat ställe för att fixa de sista julklapparna. idag är det EXAKT en veckan kvar till julafton, så sjukt är det. tiden går alldeles för fort. men lite julafton skadar väl inte!
ikväll kommer johan hit, blir god mat och mys framför ett gäng dyng bra filmer.

nu måste jag dock clean'a upp mitt rum som ser förjävligt ut.
adios.


new in (fredag)




lite mer nytt. (tröjorna är svarta, men kameran lekte lite)

dagen. sov, vakna, sov ,vakna. fixade mig, mötte fellan,drog en runa på stan, åkte hem, åkte tillbaka till stan och mötte sara, köpte med oss mat , drog till lägenheten, gick sen till emma där lite folk var bland annat grabbar i luciadräkter , ja lite utöver det vanliga, åkte sen hem senare in på natten.
Ja det var väl den dagen. great måste jag säga!


M o M & D a D

jag säger allt för sällan hur mycket jag älskar mina föräldrar! dom är verkligen bland det bästa jag har, men jag låter dom aldrig få veta det? fy vad dålig jag är.

världens bästa mamma o pappa

ångest!!

sov hos johan i natt och i morse var det extra skönt att sova så det blev att sova till klockan tjugo över elva. tog sen bussen till stan och mötte upp fellan. åt chicken, sen letade vi julklappar i ren förtvivlan. och ännu mer förtvivlad blev jag när jag märkte att jag handlat bara grejer åt mig själv, heh.

till ångesten då, felicia frågade mig idag hur många jackor/ytterplagg jag köpt senaste tiden. och jag är uppe i 7 stycken!!! fattar inte ens själv hur onödigt det är, kommer inte ens använda alla. ändå beställde jag hem en igår och köpte en ny idag...


lite skrynklig, men skit snygg är den i alla fall!






lovely jacket




klickade nyss hem den här snygga jackan, im totaly in love!

påfylld garderob


vero moda

vero moda

gina

gina





cubus

gina

uppdaterade det här inlägget lite. fick en fråga om jag kunde skriva var kläderna var ifrån. så det har jag gjort nu :)

ledig tisdag

väldigt seg uppdatering från min sida, men skolan cuttar oss i småbitar atm. idag är vi iallafall lediga, hur gött som helst. synd bara att jag har sovit tills nu och har sovränder i hela ansiktet..wäy. i natt sov jag hos johan, haha har nog inte haft så kul på länge. skrattade så att all min trocadero som jag hade i munnen hamnade på johan, heh. hur som helst, halv 7 i morse så kom mamma och hämtade oss och skjutsade oss till lägenheten. så sov vi vidare här.
nu ska jag plugga KUHI , eftersom en inlämning ska vara skickad innan 23:59 ikväll. härliga grejer.. för övrigt så börjar jag känna mig sjuk, dyng förkyld och ont i örat. förjävligt ju.

aja. nu ska jag plugga. sen senare kommer mammsi så ska jag försöka köpa julklappar så gott det går, bara jag inte handlar upp pengarna själv. lätthänt ju.

soo long.


stressig söndag

stressat ihjäl denna dag. vaknade upp med min gosiga johan. åkte sen med mamma och syster för att köpa inredningsgrejer bland annat. fick med oss rejält med grejer. kul kul. så imorgon blir det att fortsätta styra i lägenheten. hur som. har precis skrivit klart mitt arbete som ska skickas in. och nu är joppe här , blir adventsmys men framför allt mys för att vi varit tillsammans i 9 månader idag. hehe.

gos hejs.


livet har sina goda stunder

den här dagen känns så himla bra! vi ska ha en jätte mysig middag här hemma med oxfilé och hasselback. sen åker jag och mamma till lägenheten för att montera upp min fina och jäkligt fiffiga klädställning och även lite annat. sen blir det bowling med min fina pojkvän och mina fina vänner! can't be better.


skön snubbe


bowling

den här dagen har inneburit stress, stress och ännu mer stress. i förmiddags kom pappsi hem med max till oss, jädrans gott! sen åkte jag in till stan med mormori , köpte första julklappen. kult. ska inte gå in så hårt på vad jag gjort idag mer än att det varit stressigt och jag missar att få fira min fina vän kamila som fyller år snart. men men, nu ikväll ska jag blowla med ett gäng härliga människor. får se om min rygg pallar , känner mig som en tant mellan 80 år och döden .. efter bowlingen sover johan hos mig , gosit!

no more to say. tjarå!


dear boys



† VI MÅSTE SLÅSS FÖR DEN FRAMTIDEN SOM VI VILL HA



leendet är mitt , men det är till dig




två bilder från idag.

nu ska jag stressa mig iväg till lägenheten för att fixa lite. sen åker jag hem till lindö igen och äter godmat + efterrätt. därefter kommer mina brudar hit. perfekt fredag!

puss på er


-

tur att man har världens finaste vänner!


department.

som jag tidigare sa så åkte mamma , jag och mirella ner till stan. eller ja, vi gick.. vårat nya hem ligger ju precis runt hörnet. jag köpte en stickad tröja och en blus/skjorta. slänger upp bilder imorgon. utöver det så fick vi med oss lite grejer till nya lägenheten också. på vägen hem köpte vi med oss mat, plockade upp johan. han och jag hamnade framför oth , eller ska jag säga "jag hamnade framför oth" .. eftersom att han somnade och dreglade över min axel.. det hör till vanligheterna ;). anyway. nu har jag nyss badat, medans johan och min bror spelar fifa, vilket också hör till vanligheterna. ska lägga colan i frysen och göra kladdkakesmet. jag är ledig imorgon och johan börjar sent, ska bråka med one tree hill så länge som vi orkar. ska bara ta död på tvspelet först...

till något annat .

wops. nu blev det lite smått. men ni som ser, jaa... ni ser ju vad det står iallafall.
fick en kommentar där frågan var om jag flyttat till egen lägenhet, och om jag kunde berätta lite om det. så det kan jag absolut göra. grejen är den att jag inte flyttat till egen lägenhet då jag faktiskt inte kommer flytta förrens jag slutat vara mörkrädd. heh. hur som helst, jag och min familj ska flytta in till stan. i flera år har vi velat bo i en mysig lägenhet någonstans i stan, och nu har vi hittat våran dröm lägenhet. den är helvit, högt i tak, stor , faktiskt väldigt stor för att vara lägenhet, skönt! det är djupa fönster, med det menar jag att man kan sitta i dom. och ja, vad mer finns det att säga? vi har tillbringat hur många kvällar som helst på ikea senaste tiden,ni som ofta läser min blogg har säkert redan märkt det. så nu har vi börjat fixa lite i lägenheten, fixat in lite möbler , monterat upp saker osv. det är långt ifrån klart, men vi är på väg att få det jätte fint i alla fall. tänkte slänga upp lite bilder så fort det blir klart. men det dröjer lite tyvärr, eftersom att vi kommer ha kvar huset tills i april/maj någon gång. så tills dess har vi dubbelt boende. skönt kan jag väl tycka då eftersom jag faktiskt älskar huset jag bor i . i alla fall på somrarna!

undra och fråga på :)

hörs hörrni.


gjorde en h.bergström



letade som en idiot efter nyckeln så sitter den fast i toffsen. så jävla illa.

torsdag

fan i helvete vad jag försov mig i morse.. gick upp den tiden då jag skulle åkt egentligen. gjorde i ordning mig under stress på 10 minuter. sen skjutsade mamma mig till skolan. har varit en slapp dag precis så som det brukar vara på torsdagar. slutade halv 12. åkte ner till stan, med felicia och köpte med oss chicken hem till mig i nya lägenheten. sen har vi pluggat hela eftermiddagen, men även pratat och påbörjat planering av lite saker.. hehe. felicia gick nyss så nu sitter jag och väntar på att mamma och mirella ska komma. vi ska pula lite i lägenheten och sen ner till stan och köpa mer nytt hit. stan har även lite jippo då chris medina sjunger och allting har öppet till klockan 10. därefter köper vi med oss någon god mat och min älsklings grabb kommer till mig. mys framför oth s.8! nais. och hur skönt är det inte att börja klockan 13.20 imorgon då? om jag ens börjar alls. äy,skönt som fan.

nu återgår jag lite till plugget, eller också så är brors säng mer lockande. (den enda som är uppsatt i lägenheten).

hörs!


++




bullshit..


+++

jag ser dig, men inte den du brukade vara

wednesday

det tog emot så jävla hårt i morse när mamma hämtade mig klockan halv åtta hemma hos johan medan han fortsatte sova till klockan elva. tyckte så sjukt synd om mig själv!
hade idrott första då vi fick välja själva vad vi skulle göra, jag valde spinning i min egen takt. och inte fan gick det fort.. sen hade vi håltimme. jag och fellan pluggade lite men planerade desto mer.
bra grejer på G. hur som, sen såg vi på film resten av dagen. farfari skjutsade hem mig till lindö. och jag somnade nästintill direkt. aldrig sovit så skönt, när jag vaknade två timmare senare så hade jag en dregglande bror bredvid mig. töti.

skallen är seg som fan nu, vill se oth med min älsklingsgrabb. men not today. nu blir det väl plugg och försöka sova tidigt då jag smidigt ruskigt bra planer över morgondagen.

hörz hej.


måndag.



skriver om gårdagen idag för igår hann jag inte.
så ja. efter skolan så åkte jag och johan ner till lägenheten och mecka ihop en tv bänk. sen somnade vi. åkte sen hem till honom och hämta lite grejer, han övningskörde hem till mig. så vi såg oth och sen somnade här. i morse så skulle vi åkt till skolan till klockan 10. jag började egentligen tjugo över 12. så fick bli en längre sovmorgon istället. min säng älskade mig för mycket i morse för att låta mig gå. hehe.

idag då. ja, det var väl början av dagen. när jag väl kom till skolan så hade vi en kort engelskalektion och sen såg vi i stort sätt bara film. såft. mamma hämtade mig , när vi kom hem så lagade jag mat. sen jag har lagit en jävligt lång powernap. gött.

när som helst hämtar joppsen mig , sover hos honom i natt.

hörs :)


återigen söndag, vilket innebär ångest..

i natt kom johan och westling o hämtade mig. hamnade hemma hos johan, dom spelade nhl och jag bara allmänt softade dyng hårt. sen när westling åkt hem så hade vi tydligen glömt oth boxen i hans bil. så vi tanka en film, jag somnade typ direkt. sen i förmiddags så hämtade min familj upp mig, vi åkte till lägenheten och började bära upp och mecka med de nya möblerna o grejerna. kommer bli så jäkla fint. lovar er att jag slänger upp bilder på hela lägenheten när det är färdigt. jag har alltid velat ha en helvit lägenhet med högt i tak, and here i am. äntligen!
hur som helst. jag , mamma och kaia stannade enda tills klockan 7. när jag kom hem till lindö så har jag bara tagit det lugnt och degat ihjäl mig typ. men söndagsångesten kryper sakta men säkert fram. skolan plågar oss så sjukt hårt nu sista 2 veckorna. det är blodbad med plugg. stört. typ hundra inlämningar och 40 prov. eller fan vet jag, men något sånt i alla fall. men men, leker krigare och sitter med ett restprov i handen. f u c k i n g KUHI. ingen vill ha mitt liv just nu..  OKEJ OKEJ, emotjej.

nänä . livet leker, systrami kommer hem på självaste julafton. wihu!

NU: plugg, dricka läsk , plugg , sova.

fu. godnatt :)


taco and tequila baby



släkten har nyligen åkt hem. tråkigt nog. alldeles för tidig kväll, tacon och tequilan tog slut för fort, och nu är man rastlös. fl.

bäddar ner mig framför någon gosig film , eller dansar in på kvällens efterfest. återstår att se..


MJ



it's the little things that makes life big.

two days.

fredag: gick i skolan, åkte sen direkto till linkan för att köpa hem massa nytt från ikea. med stor bil och släp så blev det ändå tung last på taket och en glas skiva över huvudet. happy ending, när jag överlevde turen hem. hur som helst, på hemvägen så hämtade vi upp johan. när vi kom hem så lagade vi mat, somnade o sov i en timma eller två. sen blev det oth som hör till vanligheterna. jag la mig i ett fett skönt bad, johan spelade fifa med bror min , jag somnade , dom spelade . vi somnade..

lördag: johan och jag sov till klockan halv två. kefft som fan. han åkte hem runt 3. sen dess har jag fixat mig och städat. hoppas ingen tittar under min säng , med tanke på att det är där jag gömt allt som gjort mitt rum stökigt :(  . snart kommer släkten så firar vi mirella. längtar stört efter tacosen nu....

hörs fan.

nyköpt.

•Lillesyster Mirella fyller 11 år idag. Grattis pilutten!

•Här kommer lite bilder på senast inhandlat.
Sämsta mobilkameran ever, men det får duga tills jag hittar min laddare till systemkameran.










färgade nyss mitt löshår, får se om resultatet blir som förväntat.

oschysst kamera som inte framhäver färgerna på tex jackorna. och inte fan va kameran rättvis med att visa hur min vita "blus" ser ut heller. aja, inte direkt någon kick ass kamera.

hur som helst, nu ska jag,johan och mina småsyskon lira lite fotboll på undervåningen. ska visa dom vad min vänster går för. sen blire kladdkaka med grädde, göda lite.
tjarå.

RSS 2.0